Podzimní číslo JsmePartners je tu!

Markéta Daxnerová | 20. 9. 2017 | Vstoupit do diskuze

Pravidelná dávka inspirace, užitečných novinek a informací, ale i zábavy. To je časopis JsmePartners. Aktuální podzimní číslo se představuje mimo jiné se dvěma novými rubrikami – sloupkem Okem analytika Aleše Tůmy a Partners Lifestyle, kde najdete tipy na zajímavé kavárny, restaurace knihy, filmy nebo třeba hodinky. To ale není vše!

Osobnost JsmePartners
Na pozici Senior Directora se jen tak někdo nedostane. Michalu Krejčímu se to ale nedávno povedlo už podruhé. Poprvé ji totiž ztratil, jak sám říká, kvůli svému špatnému rozhodnutí. Co musel změnit, jak obrušuje své extrémy a proč je pro něj spolupráce s bratrem tím nejtěžším, co zatím v podnikání zažil?Začtěte se na stranách 10 až 14.

Partners a profíci
Jak může manažer pomoci kontinuálnímu podnikatelskému růstu profi poradce, přestože ten nejde manažerskou cestou? V čem je zásadní přidaná hodnota manažera nebo ředitele pro každého poradce, který se chce stát profíkem? Na stranách 16 až 20 přinášíme pohled Petra Borkovce, manažerů i samotných profíků.

Partners a Best Partner Concept
Jedním z témat, která rezonovala letošní Strategickou manažerskou konferencí (SMC), byl takzvaný Best Partner Concept aneb vlastní nejlepší produkt v životním pojištění. Na to, jak bude vypadat a co všechno jeho tvorba vlastně obnáší, jsme se ptali Martina Švece, který je zodpovědný za jeho vývoj. Vícena stranách 22 až 24.

Oslava 10 let nekončí… Co chystáme na podzim?
Deset let na trhu, to už něco znamená. Marketingově to vnímáme nejen jako důvod k velkolepé party, ale především jako vhodnou příležitost v komunikaci ke klientům i novým spolupracovníkům napříč všemi distribučními kanály. Chceme, aby se o nás vědělo! Vznikají nové propagační nástroje a oslava 10 let pokračuje. V průběhu podzimu přijde ještě několik překvapení.Pokud chcete vědět více, mrkněte na strany 28 až 31.

Profi asistentka
Trh se profesionalizuje a nároky jak ze strany státního aparátu, tak klientů se zvyšují. Na stoupající administrativní zátěž však nemusíte být sami. Je tu pro vás nový projekt PROFI asistentka. Podrobnosti najdete na stranách 36 a 37.

Kdo se nám líbí
Už se vám někdy stalo, že by za vámi přišel Petr Borkovec a řekl, tady je sto milionů, udělej mi z nich půl miliardy? Pavlovi Novákovi z Brno Investment Group ano. Jak s tím naložil, se dozvíte na stranách 38 až 40.

Partners Lifestyle
Naše nová pravidelná rubrika, kde vám budeme přinášet tipy na zajímavé knihy, filmy, kavárny, restaurace nebo třeba hodinky. Tak mrkněte na stranu 50, protože jsme k tomu pro vás sjednali i pár pěkných slev. V krejčovství GalardPraze a v Brně například po prokázání se vizitkou Partners po celý říjen pořídíte obleky řady Business se slevou 25 % a košile řady Standard se slevou 18 %.

A je toho ještě mnohem více. Nenechte si ujít podzimní vydání JsmePartners a nezapomeňte, že náš časopis je také skvělý pro podporu náboru. Chcete ukázat potenciálnímu spolupracovníkovi či nováčkovi, jak vypadá svět finančního poradenství jinak? Dejte mu časopis JsmePartners.

15

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: