Téma roku 2017: Produktové pecky

10. 2. 2017 | Vstoupit do diskuze

Jednorázové investice nás pálí. Chceme se naučit je klientům vysvětlit a zařadit do finančního plánu. Chceme je získat pod správu a nechceme je nechat bankám. V době nízkých úrokových sazeb není nic důležitějšího. Proto budou jedním z hlavních témat letošního roku produktové pecky neboli novinky v oblasti investic. Dostanete skvělé náboje, se kterými můžete vyrazit za klienty, ať již se jedná o dividendový fond, Partners mixy, nebo nemovitostní platformu.

Spořicí účty dávno nespoří. Češi tak konečně začínají přicházet na chuť investicím. Za loňský rok přiteklo přes Partners do fondů jednorázově či přes pravidelné investice přes 2 miliardy korun. To nám ale rozhodně nestačí, a proto bude tento rok nadupaný produktovými inovacemi v investicích. Dvě miliardy zvládnou nejlepší pobočky bank někdy i za měsíc. Chystají se tři velké a unikátní investiční novinky. Partners se dostanou v oblasti investic o krok napřed nejen díky novému dividendovému fondu PIS, ale hlavně unikátnímu investičnímu účtu Partners a nemovitostní platformě.

1.Novinka: NOVÝ DIVIDENDOVÝ FOND PARTNERS INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTI

Partners investiční společnosti se loni dařilo, její aktiva ve správě vzrostla meziročně o téměř 25 % na 2,2 miliardy korun. V letošním roce se proto na březen připravuje rozšíření o nový dividendový fond s atraktivní akciovou strategií. Nepůjde o žádný fond fondů, ale o přímé nákupy akcií na vyspělých burzách. V rámci fondu budou moci klienti investovat do vybraných akcií s vyššími dividendami. Plusem bude také bezkonkurenční proklientská poplatková struktura, stejná jako u fondu Partners 7 Stars či Partners Universe 6. Klienti budou mít navíc možnost volitelné renty s daňovou optimalizací.

2. Novinka: INVESTIČNÍ ÚČET PARTNERS

S Partners získají klienti jeden investiční účet, který jim zlevní investování i následné reinvestování. Předplatí si cílovou částku, která nebude vázaná na pravidelnou sumu ani čas, a dosáhnou na slevu. A především takto předplacená cílová částka nebude vázána na jeden produkt a ani na jednu investiční společnost – bude prostě pro všechny. Za daný objem investor zaplatí poplatek s regresí a ten bude platit pro všechny současné a budoucí investiční produkty v portfoliu Partners.Přes tento účet bude klient moci investovat do jakýchkoliv fondů a portfolií bez poplatku. A je jedno, zda budeinvestovat pravidelně po malých částkách, nebo jednorázově náhodně po větších či velkých sumách. Klient bude svobodný v dalším reinvestování, ušetří na poplatcích a zároveň už se svými investicemi nikdy neuteče ke konkurenci. Tuto investiční vychytávku chystáme v ideálním případě na podzim.

3. Novinka: CROWDFUNDINGOVÁ NEMOVITOSTNÍ PLATFORMA NA RESIDENČNÍ NEMOVITOSTI

Češi mají sice obavy z investování do fondů, ale téměř slepě důvěřují investičním nemovitostem. Kolem poloviny roku, jakmile budou schválena nařízení České národní banky, proto spojíme užitečné s oblíbeným a rozjedeme naprostou novinku u nás – P2P nemovitostní platformu na rezidenční nemovitosti. Umožníme tak klientům investovat do realit jak formou přímých, tak i pravidelných investic. Investice do realit představuje většinou obrovskou počáteční investici a dovolit si ji může nemnoho klientů a často se kvůli tomu i zadlužují. Následně zjistí, že si nevybrali správnou nemovitost, že starost o nemovitost stojí spoustu času a neustálé vyhledávání správných nájemníků také. Tato investiční novinka umožní lidem investovat do realit i v malých částkách a budou konkrétně vědět, do jaké nemovitosti své peníze poslali. Zároveň ale půjde o diverzifikované portfolio nemovitostí s garantovanou průběžnou výnosností díky nájmům. Nemovitosti budou vybírat profíci a postaráme se také o jejich správu a pronájmy.

44

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: