Se Šárkou budete na koni

Jan Majer | 15. 6. 2009 | Vstoupit do diskuze

Kanceláře Partners rostou v českých městech jako houby po dešti. A nejen ty nové. Rostoucím týmům přestávají vyhovovat původní prostory a stěhují se do větších, reprezentativnějších. Jak může při budování vašeho nového sídla pomoci oddělení marketingu Partners? Zeptali jsme se ŠÁRKY HOLUBOVÉ...

Řekněme, že jsem manažer a chci si otevřít nové kanceláře. Měl bych se o jejich podobě poradit s někým z maketingu? Nebo jak to funguje?

Je skvělé, že tě v rámci spousty starostí se zařizováním nových kanceláří napadlo, že by ses měl poradit s někým z marketingu. Je to totiž přesně tak.

A můžu se poradit, nebo musím?

Honzo, musíš. O kancelářích se píše jak v mandátní smlouvě, tak je k nim vytvořen vnitřní předpis, který je ke stažení v Prometeovi. Pokud by sis chtěl vybudovat nové sídlo, určitě by sis měl oba dokumenty znovu přečíst.

Tak mě netrap a řekni mi to podstatné…

Ve zkratce, označení kanceláří logem podléhá schvalování marketingu. Znamená to, že jakmile budeš mít návrhy s umístěním korporátních prvků, pošleš je společně s informacemi o kanceláři ke schválení na můj e-mail a v kopii na e-mail Davida Pokorného.

Co mě čeká, když budete mít výhrady?

Pokud by byl v něčem problém, pošleme ti konkrétní připomínky a vyřešíme to společně. Pokud bude vše v pořádku, přijde ti od nás souhlas s označením kanceláře. Hned potom se můžeš pustit do realizace.

Co když nevím, kde vzít návrhy?

Můžeme ti samozřejmě pomoci s navržením korporátních prvků do tvé kanceláře, případně i s jejich realizací. Náklady s tím spojené ti pak přeúčtujeme. Pokud půjdeme touto cestou, budu po tobě chtít spoustu informací – např. přesný rozměr výloh ve tvých budoucích kancelářích… Ale to už zabíháme do podrobností.

Ale ty podrobnosti mě právě zajímají!

Je to individuální, ale zkusím to zobecnit. Ideální je, pokud budeš mít aspoň základní představu, kde co budeš chtít. Pro inspiraci ti případně můžu poslat fotky některých “obrandovaných” kanceláří.

Ty mi pošli v každém případě, dáme je pro inspiraci na jsmePartners!

Pak po tobě budu chtít fotky tvé budoucí kanceláře (celkový pohled i detaily), rozměry výloh, oken, dveří, případně dalších ploch, kam by se měly umístit korporátní prvky. Až budu mít všechny potřebné podklady, pošlu ti nejdříve na schválení orientační kalkulaci, kolik bude stát samotný návrh. Návrh pak samozřejmě prochází kolečkem připomínek až ke tvé spokojenosti.

V takovém případě mi uděláte kanceláře na klíč, nebo si můžu vybrat svého dodavatele?

Pokud máš svého dodavatele, pošleme ti data pro výrobu. Pokud nemáš, pošleme ti ke schválení přesnou kalkulaci výroby a instalace. Pak se korporátní prvky vyrobí, nalepí, připevní… a už pracuješ v krásné kanceláři Partners.

Budete-li mít na Šárku další otázky, neváhejte je nadhodit v diskusi pod článkem. Ať si odpovědi mohou přečíst i ostatní…

41

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: