Partners si připsali další prvenství

Jan Majer | 12. 5. 2009 | Vstoupit do diskuze

„Tak jsem zhlédl historicky první televizní reklamu finančně-poradenské společnosti v ČR. A jsem tak nějak spokojený,“ napsal mi včera večer v sms se smajlíkem PETR BORKOVEC, který si na snímku připíjí s RADIMEM LUKEŠEM.

Tak nějak spokojený? Kdo zná Petra Borkovce, ví, že tahle formulace je už zcela mimo škálu jeho subjektvního hodnocení čehokoli. Když jiní nešetří superlativy, Petr utrousí „hm, mohlo to být horší“. Jeho včerejší esemesku si asi mnozí budou vysvětlovat jen jako nějakou chvilkovou slabost. My ostatní bychom si ale v těchto dnech asi mohli alespoň trochu té spokojenosti na chvíli připustit.

Vstup Partners na televizní obrazovky je výsledkem tvrdé dvouleté práce všech, kteří mají na vizitce logo Partners. Ano, jsou to teprve dva roky. V květnu roku 2007 se začalo mluvit o vzniku Partners. Jedni nám předpovídali velkou budoucnost, druzí přesvědčovali sebe i okolí, že nemáme šanci uspět. Jedni nám fandili, druzí nás zatracovali. Někdo nám pomáhal, někdo házel klacky pod nohy.

V létě roku 2007 jsme odstartovali první reklamní kampaň, byli jsme vidět v tisku, na internetu a na billboardech. Odborná média o nás psala jako o první finančně-poradenské firmě, která se vydala cestou, jež byla do té doby vyhrazena velkým finančním domům. Tehdejší reklamní kampaň byla nadmíru úspěšná právě proto, že byla první. A ostatní se vydali za námi.

Využití televize, nejmocnějšího a pro inzerenty také nejdražšího média, způsobí na českém finančně-poradenském trhu revoluci. Opět nás nejspíš budou následovat i jiné velké firmy. A bylo by to dobře. Budou-li se finanční poradci veřejnosti prezentovat tak, jako to dělají Partners, bude to mít na naši profesi blahodárný účinek. Pod jedinou podmínkou – že realita nebude příliš vzdálená tomu, co říkají reklamy.

43

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: