Zbrusu nové fotky z poboček ukazují situace, jaké s klienty řešíte každý den

Zuzana Fendrychová | 9. 1. 2024 | Vstoupit do diskuze

Protože sdílená radost potěší nejvíc, chceme se s vámi podělit o to, co nás na konci loňského roku v marketingu hodně potěšilo. Nové snímky – s nimiž se budete setkávat na tiskových materiálech, webových stránkách, sociálních sítích či prezentacích pro média – dopadly na jedničku s hvězdičkou. Současně chceme poděkovat i deseti kolegyním a kolegům, kteří věnovali část svého času a ztvárnili během focení na pobočce v Pardubicích role poradců a klientů. To, že fotky vypadají opravdu skvěle, je z velké části jejich zásluha.

Zbrusu nové fotky z poboček ukazují situace, jaké s klienty řešíte každý den

„Celé focení bylo dost uvolněné a děsně v pohodě. Vybrali jsme poradce a poradkyně, které – kdybych potkala na živo – tak by mě utvrdili v tom, že v Partners jsou profíci,“ vzpomíná na focení Nela Hamouzová z marketingu. Dodává, že smyslem akce bylo zachytit reálný odraz situací, jaké se mohou na jakékoliv pobočce ve skutečnosti odehrávat od klientské schůzky přes náborový pohovor až po týmovou schůzku.

„Bavila mě zábavná a uvolněná atmosféra, která v Pardubicích na této nové krásné pobočce panovala,“ přiznává Luboš Novák s tím, že by do podobné akce šel kdykoliv znovu, „Vtipný moment byl, když klient v rámci komunikace říkal dětem, že když budou šikovné, tak mohou také dělat finanční poradce. Tak jsem ho v žertu opravil, že potřebujeme hlavně kvalitní manažery. Zároveň mě bavila komunikace s dětmi ohledně chytání pokémonů.“

Dámy pochopí, že přípravu na focení, jehož výstupy mají reprezentovat celou firmu, nemůže žádná žena podcenit. „Nevěděla jsem, co na focení vybrat za oblečení, tak jsem si s sebou vzala asi sedm modelů. Paní vizážistka na mě koukla a řekla, ať zůstanu v tom, v čem jste přišla. A už se na nic dál nedívala. Takže, jak jsem to zabalené přinesla, tak jsem to zase odnesla,“ dodává s úsměvem Petra Marková.

Poděkování za spolupráci patří:
Luboši Novákovi, Robertu Shellongovi, Daně Chňoupkové Míchalové, Petře Markové, Kateřině Ligrové, Veronice Svobodové (role poradců), Petru Královi, Michaele Beránkové, Davidu Husákovi a Barboře Husákové (role klientů)

Fotil Dominik Kučera, styling Gabriela Zimová

I Kateřina Ligrová potvrzuje, že někdy je fajn vystoupit z vlastní komfortní zóny a vyzkoušet si roli, na jakou člověk není zvyklý: „Nejvíce mě překvapila velmi přátelská a uvolněná atmosféra všech zúčastněných. Nemusela jsem tak přemýšlet, jak se tvářit před panem fotografem, a úsměvy a zájem o něco nového byl opravdový. Tato aktivita mě utvrdila v tom, že být přirozený a autentický je ta nejlepší cesta, i když situace byly fiktivní.“

Někteří navíc během akce sbírali nové podněty pro svou vlastní práci. Třeba Robert Schellong říká: „Velmi se mi líbí pobočka, kde probíhalo focení, její vnitřní rozčlenění, smysl pro detail a samozřejmě dětský koutek. Odnesl jsem si inspiraci pro další zkvalitnění prostorů pobočky. Mile mě překvapil výběr poradců pro focení, měl jsem radost, že jste vybrali i mou kolegyni Kateřinu Ligrovou a mohli jsme si to společně užít, rád jsem pohovořil s ředitelkou Petrou Markovou, která má již dlouho můj profesionální respekt.“

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: