Nový bestseller? Dělejte, co milujete

Lucie Weissová | 11. 3. 2018 | Vstoupit do diskuze

Máme pro vás skvělou zprávu! Knížka Dělejte, co milujete, na níž jsme usilovně pracovali, je venku! Kniha obsahuje 15 pravdivých klientských příběhů, které jsou obohaceny o tematické tipy pro čtenáře. A vypadá hodně dobře. Toto dílo by určitě nemělo chybět v rukou vašich klientů!

Nový bestseller? Dělejte, co milujete

Rady a tipy možná sypeme z rukávu, ale co když pak dojde na lámání chleba? Rozhodli jsme se vám na skutečných příbězích našich klientů ukázat, co všechno finanční poradci Partners pro své klienty zvládnou zařídit. A také, jaké finanční potíže lidé řeší, co si přejí, jaké mají plány i co je trápí.

Vybrané příběhy byly úspěšně prezentované na oblíbených portálech Lidovky.cz a iDNES.cz a jsou uspořádané do tří základních okruhů, s nimiž se lidé setkávají nejčastěji. Patří sem bydlení, zhodnocování peněz a pojištění. Ke každému příběhu jsme navíc doplnili pár zásadních tipů, kroků i prostých doporučení, které se vašim klientům budou hodit. Na závěr jsou nachystané dva bonusové příběhy, jejichž řešení dalo našim finančním profesionálům pořádně zabrat. Byly vypjaté od začátku až do konce, ale naštěstí vše skončilo happy endem.

Dopřejte svým klientům dobré čtivo na ukrácení času před vaší společnou schůzkou nebo ji využijte jako dárek. Na příbězích a doprovodných textech snadno pochopí, jak co funguje a vám knížka poslouží jako prima promo. Za 100 kaček na e-shopu!

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: