Buďte šampionem klientské péče a čerpejte výhody Profi Clubu

Zuzana Fendrychová | 10. 5. 2023 | Vstoupit do diskuze

Chcete si ulehčit každodenní práci a využívat pro své klienty různé výhody? Napište stanovené bankovní jednotky a přidejte se mezi stovku vyvolených v Professionals Clubu, který je tu již od roku 2016. Přímá práce s klientem je totiž základ naší práce a ti, kdo se o zákazníky starají na nejvyšší úrovni, si zaslouží zvláštní péči. Jejím vrcholem bude říjnová VIP Konference.

Buďte šampionem klientské péče a čerpejte výhody Profi Clubu

Výhradní právo k přihlášení na VIP Konferenci získají právě členové Professionals Clubu, v němž členství obhájilo 47 lidí. Gratulujeme také 13 členům, kteří patří do klubu již poosmé: Martina Hambergerová, Dana Chňoupková Míchalová, Kamil Janda, Martin Jedlička, Tomáš Kresl, Jan Machoň, Zdeňka Maroušková, Lukáš Novák, Kryštof Procházka, Jiří Švec, Petr Váchal, Tomáš Vávra, Vladimír Weiss.  

Nejnověji jsou součástí Professionals Clubu: Monika Hanusová, David Pokorný, Petr Ptáček, Kateřina Dzurová a Filip Machač. Všem blahopřejeme!  

Výhody a benefity

Pro všechny členy jednotlivá oddělení centrály připravila paletu benefitů, které je možné využívat především k podpoře dalšího byznysu. Výhody mohou členové klubu využít vždy až do vyhlášení dalšího Professionals Clubu. Kompletní výčet najdete zde.

Kritéria přijetí 

Takové benefity ale nejsou pro každého, vstupenkou mezi členy Professional Clubu pro rok 2024 je 12 tisíc BJ za nominační období (leden až prosinec 2023) s minimálně 80% proplaceností. Kandidát na členství zároveň musí do konce ledna 2024 splnit následující certifikace a příslušné registrace u ČNB: investice, pojištění, penze, úvěry, Partners bankovní služby.

„Členem tohoto klubu může být kdokoliv, kdo splní stanovená kritéria, bez ohledu na pozici, kromě franšízantů, koncipientů VIP CO a koncipientů franšíz Partners Market,“ dodává specialistka vzdělávání Jana Nejmanová s tím, že vloni bylo profíků s výkonem hodně, letos je situace jiná: „Náročnější kritéria trochu zpomalila tempo, členů máme zhruba o třetinu méně. Proto chceme motivovat všechny, aby zapracovali a v příštím roce doplnili stovku nejlepších.“   

Cílem je, aby v Professionals Clubu bylo 100 opravdových top profíků, kteří budou psát 12.000 BJ a více ročně. Těšíme se, že tohoto cíle společně dosáhneme! 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: