Lenka Luttenbergová: Back-Office Key Account pro Professionals

Partners | 24. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze

Poradenská práce a administrativa, bohužel (či bohudík), patří zcela neoddělitelně k sobě a veškerá nová nařízení, směrnice a regulace význam správného zadministrování obchodu ještě více posilují. Ačkoliv se centrále obecně docela daří administrativní peklo vám všem co nejvíce zjednodušit, pro ty nejlepší z vás – tedy členy Professional Clubu – jsme zašli ještě o kousek dál. Novou pozici Back Office Key Accout pro profíky představuje šéfka BO Petra Meišnerová.

Lenka Luttenbergová: Back-Office Key Account pro Professionals

Co nová služba profíkům přinese?
Celý administrativní proces na centrále provádí jeden člověk, tj. od kontroly smluv, přes převzetí eSL, naskenování dokumentace, její odeslání na obchodního partnera, po vytvoření reklamace na chybějící dokumentaci (ZP, IZÚ). Jednoduše řečeno to znamená, že kdykoliv budete potřebovat s BO něco řešit, vždy víte, komu zavolat a vždy se dovoláte osobě, která má zpracování dokumentace vašeho klienta na starost.

Kdo je Lenka Luttenbergová a proč právě ona?
Lenka je součástí týmu Back-Office od léta 2015. Během svého působení na BO si prošla skoro všechny agendy, od reklamací na Zjištění potřeb zájemce o pojištění, oblast úvěrů a kontroly dokumentu Informace o zprostředkovateli úvěru (IZÚ) po zpracování finančních analýz a s tím spojenou problematikou odložených provizí.

Kromě odborných znalostí je ale Lenka hlavně velmi milý, komunikativní a příjemný člověk. Snaží se vždy najít řešení pro každý problém a jak se říká, umí přemýšlet „out of box“. Když si to tohoto mixu vlastností přihodíme i její přirozenou odpovědnost a pečlivost, byla to jasná volba. Skoro bych se nebála použít otřepanou frázi, že pro naše nejlepší prostě to nejlepší.

S čím konkrétně se mohou profíci na Lenku obracet?
Nevidíte smlouvu natypovanou v Prometeu? Nevíte, kdy byla smlouva odeslána na obchodního partnera? Nezdá se vám výše BJ? Nerozumíte tomu, proč u daného obchodu máte odloženou provizi?  Ve všech těchto otázkách se můžete obrátit na Lenku, která má celý tracking smlouvy a jejích doprovodných dokumentů pod palcem a je připravená podat vám pomocnou ruku.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: