Na kávě s Jaroslavem Kudelou

Radek Brož | 21. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze

Ví, že ne všechno musí skončit výsledkem, jaký by si přál. Na druhé straně Jaroslav Kudela dělá vše pro to, aby tomu tak bylo.

Na kávě s Jaroslavem Kudelou

Po střední škole pracoval jako obchodní zástupce pro telekomunikační společnost. Poprvé ho s nabídkou přidat se k Partners oslovil kamarád už v roce 2007. „Jeho projev mě nezaujal a odmítl jsem. Brzy na to však do Partners nastoupil druhý kamarád, který mě přihlásil do zaškolovacího cyklu, a tím začala moje kariéra,“ říká úspěšný poradce, jenž v barvách Partners brzy oslaví deset let. A úspěšných, nutno dodat.

Za klienty tvrdě vyjednává
Že se mu daří, přičítá neustálému vzdělávání a dobře odvedené práci. Zní to jednoduše, ale co taková dobře odvedená práce podle Jaroslava Kudely znamená? Na rozdíl od mnoha lidí z našeho oboru jsem ochotný dělat i úkony, za které nejsem zaplacený, ale obrovsky zjednodušují roli samotnému klientovi.“ Jako příklad uvádí tvrdé vyjednávání s realitními kancelářemi. Dokáže změnit podmínky a klientovi minimalizovat rizika spojená s danou transakcí. „Ne vždy je to jednoduché a není se čemu divit, že mnoho klientů podléhá manipulaci ze strany realitek.“ Na druhé straně Jaroslav dokáže odmítnout klienta, pokud je přesvědčen, že by jim to společně nefungovalo. „I přes to, že bychom obchod nejspíš dovedli do zdárného konce, doporučím mu, že se má obrátit na někoho jiného.“

Důležité změny v životním rytmu
Jaroslav plánuje pokračovat ve studiu a získat titul EFA. Už delší dobu hledá čas, aby se do toho mohl pustit. „Aktuálně zapracovávám asistentku, abych se nemusel zabývat administrativou, která roste společně s regulacemi na trhu,“ dodává a doufá, že pak bude mít volnější ruce pro obchod i studium. A rozhodně také pro rodinu a oblíbené sporty.

Podle Jaroslava může člověk podávat dobré výkony, pokud dokáže měnit životní rytmus, pracovat i relaxovat. Proto pravidelně sportuje. „Hraji od dětství fotbal, dva roky závodně šipky, hodně jezdím na kole a s přáteli hráváme deskové a karetní hry,“ vyjmenovává své aktivity a popisuje, jak spokojeně se cítí, když se mu podaří dát gól nebo sesedne unavený z kola. Další činností, jíž si s oblibou čistí hlavu, je také svépomocná rekonstrukce bytu.

Úspěch drží v náručí
„Jako poradce mě motivuje pocit, že jsem potřebný a že mí klienti jsou spokojení,“ odpovídá na otázku, co ho těší na jeho práci. Sám je nejspokojenější, když má v náručí svého malého syna. „Jeho narození převálcovalo všechno, o čem jsem si do té doby myslel, že bylo úspěchem.“ Za důležité považuje i to, že se dnes stíhá naplno věnovat práci a nezanedbává ani domácí povinnosti. „Má rodina je spokojená a partnerka je na mne hrdá,“ uzavírá chvilku u kávy Jaroslav Kudela.


Jaroslav Kudela 

Působí na pozici VIP Consultant VII. Kromě výchovy syna hraje ve volném čase deskové hry, fotbal nebo šipky a jezdí na kole.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: