TOP podnikatelé 2017: Marek Ivanka

Markéta Daxnerová | 11. 4. 2018 | Vstoupit do diskuze

Jeden z nejúspěšnějších franšízantů, Marek Ivanka z Partners marketu Liberec, doporučuje nováčkům mimo jiné vstávat dříve. Sobě za cíl určil dotvořit a držet systém pobočky od A do Z tak, aby byl přenosný na pobočku další.

TOP podnikatelé 2017: Marek Ivanka
  • Třetí nejvyšší celkový výkon mezi franšízami za rok 2017: 32 657 BJ
  • Meziroční růst celkového výkonu: 13 %

Co stojí za vašimi skvělými výsledky a podnikatelským posunem v roce 2017?
Výsledky hodnotím jako dobré, nikoliv skvělé. Především proto, že vím, že u každého člena pobočky mohou být ještě daleko lepší. Nicméně jedna z věcí, které se nám v loňském roce povedly, bylo odpracovat příležitosti.

Co jste zavedli a myslíte si, že děláte jinak než ostatní a byznysově vám to funguje?
Libereckou pobočku provozujeme ve třech. Jako výhodu vnímám možnost rozdělit jednotlivé subprojekty právě mezi více lidí a to i přesto, že to s sebou nese tři názory a je potřeba se domluvit.

Jaké překážky jste musel v uplynulém roce překonávat a díky čemu jste je zdolal?
Jako někdy každý, musel jsem řešit určité osobní záležitosti, které život přináší. Já se mohl, když bylo třeba, opřít o kolegy. Díky za to, Honzové a Lukáši!

Co nebo kdo vás motivuje k dalšímu podnikatelskému rozvoji a růstu?
Motivuje mě ten obrovský potenciál, kam službu můžeme přivést, ať už v kvalitě nebo dostupnosti. Od srdce si přeji, aby klienti při řešení financí, jako volbu číslo jedna navštěvovali naše pobočky! A je na nás, abychom se o to postarali.

Jaké jsou vaše plány rozvoje podnikání a cíle pro rok 2018?
Rozšířit stávající tým minimálně o dva nové kolegy – koncipienty. A pokud se nám do konce roku podaří dotvořit a držet systém pobočky od A do Z tak, aby byl přenosný na pobočku další, bude to naprosto skvělé.

Co byste poradil nováčkům v Partners?
Vzít to od začátku naplno a vážně – mluvím především o přístupu, aktivitách, sebevzdělávání. A taky vstávat dříve (smích).

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: