TOP podnikatelé 2017: David Kundrt

Markéta Daxnerová | 3. 1. 2018 | Vstoupit do diskuze

„Zavedli jsme původní kariérový plán s personálními body pro všechny pozice kariérového plánu. Díky tomu budou nově povyšovaní manažeři mnohem lépe personálně připraveni na další manažerskou pozici a budou soutěžit o přední příčky v rámci celé firmy,“ prozrazuje David Kundrt (D1) jedno z tajemství svého úspěchu.

TOP podnikatelé 2017: David Kundrt
  • Nejvyšší skupinový výkon mezi D1 za leden až listopad 2017: 193 260,71 BJ
  • Meziroční růst skupinového výkonu: 24 %
  • Šestý nejvyšší osobní výkon mezi manažery M1 a výše za leden až listopad 2017: 8 332,28 BJ

Co stojí za vašimi skvělými výsledky a podnikatelským posunem v roce 2017?
V uplynulém roce jsme si uvědomili, že kvalitní výsledky je možné dlouhodobě dosahovat pouze s kvalitními lidmi, a to aplikujeme jak v náboru, tak i při práci se stávajícím týmem. Podařilo se nám zvýšit průměrný osobní výkon (a s tím související průměrný měsíční příjem) v ředitelství a vychovat několik nových budoucích vedoucích, kteří mají krůček k první manažerské pozici. Máme v týmu několik skvělých osobností, které na to mají. Těším se tedy na rok 2018, který bude rokem nových povýšení. 

Co jste zavedli a myslíte si, že děláte jinak než ostatní a byznysově vám to funguje?
Zavedli jsme původní kariérový plán s personálními body pro všechny pozice kariérového plánu. Díky tomu budou nově povyšovaní manažeři mnohem lépe personálně připraveni na další manažerskou pozici a budou soutěžit o přední příčky v rámci celé firmy. V rámci celého ředitelství jsme dále sjednotili dovednosti a komunikaci v rámci podnikatelského cyklu, což vedlo ke zvýšení průměrného osobního výkonu. Využíváme k tomu celofiremní manuály, na jejichž tvorbě jsem se také podílel. Jednoduše děláme naší práci lépe. 

Jaké překážky jste musel v uplynulém roce překonávat a díky čemu jste je zdolal?
Podnikání vnímám jako proces, který se neustále mění a přináší s sebou nové výzvy a logicky i překážky k jejich splnění. Přiznám se, že je pro mě těžké vyjmenovat jednu, dvě zásadní.

Co nebo kdo vás motivuje k dalšímu podnikatelskému rozvoji a růstu?
Mě osobně velmi motivuje můj tým. Libí se mi sledovat, jak se lidé vyvíjí skrze pády a následné vzestupy, osobnostně rostou a zažívají věci a momenty, o kterých pár let zpátky ani nesnili. Já sám mám spoustu svých cílů a snů, které si v byznyse a v životě chci splnit. A to stejné očekávám od svých lidí – že budou snít a své sny realizovat. A hlavně, že budou CHTÍT VŽDY VÍC. Že si nikdy neřeknou, že něco stačí a už víc nepotřebují. Velmi mě motivují lidé, kteří už „nemusejí“, ale přesto makají často mnohem více, než ti, kteří „musí“ nebo minimálně „by měli“. Rád bych v budoucnu byl podobnou inspirací já sám pro někoho jiného...   

Jaké jsou vaše plány rozvoje podnikání a cíle pro rok 2018?
Moji hlavní prioritou je personální růst! Čili růst počtu nových spolupracovníků, nových budoucích vedoucích i nových manažerů. To je pro mě hlavní cíl pro rok 2018, a když zvládneme splnit cíle v této oblasti, budu spokojený. 

Co byste poradil nováčkům v Partners?
Všem nováčkům radím, ať neustále živí svou cílevědomost a vytrvalost, dvě zásadní vlastnosti pro úspěch v našem podnikání. Čím silnější vnitřní motivaci budou mít, tím více energie do byznysu budou ochotni dát a díky tomu se rychleji posouvat. Čím rychleji se budou posouvat, tím více je to bude bavit. A když nás něco baví, tak to chceme dělat sami od sebe. A když to nejde tak rychle, tak přichází „na scénu“ vytrvalost. Pokud je pro vás něco opravdu důležité, tak toho dříve nebo později dosáhnete.

13

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: