Petr Borkovec: Úspěšné poradce a manažery čeká luxus

Petr Borkovec | 7. 4. 2009 | Vstoupit do diskuze

Čemu se věnujete v těchto dnech a na co se chystáte v následujících týdnech a měsících? Odpovídá PETR BORKOVEC.

těchto dnech pracuji na projektech „Kurz majitelů“ a „Top Gun“ – nadstavbové vzdělávání, kde školí top lidi z Partners, ale kde je třeba si účast vybojovat a bojovat i o udržení v systému.

Dalším tématem je zastřešení systému manažerského vzdělávání a vzdělávání budoucích vedoucích v rámci mého ředitelství. Tedy kdo dělá kariérové rozhovory, kdo a kdy kariérový seminář, akademii náboru a především cyklus školení pro budoucí vedoucí pracovníky, protože pouze dobře vzdělaní a připravení vedoucí na pozicích M1 mohou dovést Partners k růstu a kvalitě.

V rámci motivace se bude brzy konat „Leaders Club“ za první čtvrtletí roku 2009, jehož se kromě vedoucích pracovníků s životními partnery zúčastní i 15 poradců s partnery. Pozvánku dostanou ti, kteří splnili podmínky: 15 domluvených termínů v „Big Phone Party“ na začátku roku 2009 a minimálně 320 BJ a 8 smluv v lednu i únoru.

Pro tyto poradce to bude příležitost strávit čas s úspěšnými manažery a v mnohém se inspirovat. Akce se bude konat na začátku května v luxusních rakouských lázních. Celkem se jí zúčastní kolem 60 poradců, manažerů s rodinami.

Po akci v Londýně to bude trochu oddech a také to bude něco pro děti. V létě chci vzít členy Leaders Club do Skotska na nádhernou přírodu a památky.

Co dál? V polovině června mám seminář Svět se mění na Slovensku u Janko Müllera – na oplátku za jeho účast na mém Kurzu majitelů.

Vrchol prvního pololetí nás čeká 9. – 11. července 2009 v Therme Laa, kam vezmu 30 vybraných budoucích vedoucích a vedoucích. Setkají se tam s 30 M1 a budoucími vedoucími z přímé struktury Janko Müllera a čeká je dvoudenní školení Jima Heidemy a také luxusní prostředí, relax a konzultace s kolegy ze Slovenska.

Připravuji také přestavbu a modernizaci klientského centra v Brně na Středové, nové klientské centrum v Pardubicích a pomohl jsem Zdeňkovi Procházkovi, Hance Mordinské a Martinovi Cholewikovi otevřít první skutečné klientské centrum v novém kabátě s přípravou pro bankovního poradce – toto centrum bude dokončeno v průběhu poloviny dubna a ke konci měsíce můžeme očekávat oficiální otevíračku.

S řediteli připravujeme komplet systém Akademie finančního poradenství – máme jména, návaznosti, celkový systém. Nasdíleli jsme si materiály a rozdělili jsme si jednotlivé fáze vzdělávání. Já s Petrem Kroupou máme za úkol připravit vzorové prezentace na manažerské a kariérové vzdělávání

To jsem mluvil o svých aktivitách v rámci poradenské sítě. A na čem se podílím z pohledu centrály jen v bodech:

  1. pokračují aktivity na akreditaci vysoké školy finančního podnikání
  2. rýsují se jasnější obrysy Partners Banky
  3. reálně zvažujeme přivedení certifikátu pro finanční poradce EFPA – European Financial Planning Association do ČR a připravit vzdělávací cyklus vedoucí k titulům v rámci této evropské asociace, a to ještě před získáním akreditace pro VŠ
  4. s AXA připravujeme významné produktové změny
  5. pečlivě se připravuje reklamní kampaň

…a hlavně jsem trnem v patách našemu IT. Chci po nich termíny, a to oni neradi. Vymýšlím nové reporty do Prometea, dolaďujeme, co vše bude umět nový FIP v první fázi a kdy bude spuštěn. Vše je dobré cestě!

73

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: