Snídaně šampiónů s Michalem Krejčím

Simona Mrázková | 16. 5. 2013 | Vstoupit do diskuze

Minulý týden se uskutečnila dvě zajímavá setkání. První proběhlo v Praze a druhé v Brně. První se konalo v dopoledních hodinách a nastartovalo tak den účastníků luxusní snídaní, středobodem druhého setkání byl naopak oběd. Co ale měly tyto schůzky společné, je společnost Michala Krejčího. Jako výhru pro tři nejrychleji odpovědivší na otázku - Který známý ekonom pracuje v Partners a objevuje se často v médiích? – z Prahy a z Brna, která byla vyhlášena v časopisu Studenta, kde byl v dubnu s Michalem uveřejněn rozhovor,nabídl strávit pár příjemných chvil a jako bonus menu vybraných restaurací.

Snídaně vítězů soutěže časopisu Studenta s Michalem Krejčím se konala v kavárně Café Savoy. Přišli nakonec pouze dva ze tří výherců i tak bohatá snídaně proběhla v přátelském duchu a téměř nad očekávání pozitivně. Snídaně se spolu s Michalem Krejčím zúčastnili Jiří Franz a Pavel Petrák.

 

Zpětná vazba od Pavel Petrák ze snídaně:

Ještě jednou díky za super snídani! Moc si na vás vážím toho, že jen nemluvíte o tom, že lidem pomáháte, ale opravdu to děláte! A teď nemluvím jen o dnešní schůzce! Naprosto jsem si jí užil a ten chlapec co nedorazil, může jen tiše závidět a obcházet boháčům auta korunou. Protože neví, že i člověk co vydělává velké jmění, může být dostatečně pokorný. Také děkuji za určitý nadhled nad finančním poradenstvím a modlím se, aby ubylo těch, kteří vám vaše povolání kazí tím, že to dělají špatně. S Michalem jsem si dnes připadal jako bych byl u zdroje a čerpal z něj energii a vůbec se mi nechtělo loučit! Teď vím, že prokrastinace je jen pouhou hříčkou a záleží čistě na zodpovědnosti každého z nás! Proto teď jen chytnout pevně kormidlo a plnou parou vpřed!

 

Aby toho nebylo málo a brněnští studenti dychtící po inspiraci pro svou budoucí kariéru nepřišli zkrátka, oběd vítězů soutěže časopisu Studenta s Michalem Krejčím se konal v luxusní přestavěné prvorepublikové restauraci Pavilon v Brně. Všichni tři výherci – Milada Vlčková, Šimon Koska a Ondřej Wittek dorazili na oběd v plné síle a s dobrou náladou. Hned po příchodu Michala Krejčího a nahlédnutí do menu restaurace padla otázka, co by jim Michal Krejčí doporučil za jídlo. Michal, jako vynikající kuchař, se tohoto tématu rád chytil a rozpovídal se o svém kulinářském umění, o jeho triku na šťavnaté steaky, velké zálibě v sushi a ve specialitě, kterou je chřest. Po gastronomických specialitách přišlo na řadu téma polských potravin a polského podnikání. Od jídla a Polska jsme se v rámci přátelské konverzace dostali ke studiu všech tří našich výherců a k chuti dnešních studentů pracovat při studiu. Po vynikajícím hlavním jídle nesměla chybět sladká tečka, a vzhledem k tomu, že všichni výherci si navzájem velice dobře rozuměli, rádi přijali Michalovo pozvání na kávu a něco sladkého na závěr.

 

Tady je zpětná vazba od Milady Vlčkové z oběda:

Musím přiznat, že mám jakousi představu o práci v Partners, a to spíš zápornou. Michal mě velmi překvapil svým příjemným a až kamarádským vystupováním. Ano, dá se to u člověka jeho formátu očekávat, ale stejně mě to mile překvapilo. Bylo hezké, že přijímal názory ostatních, ač je vždy dokázal vyvrátit a dokázat, že podnikat v investicích a Partners je to pravé. Nic ovšem nebylo nucené a nepůsobilo to jako reklamní kampaň. Rozhodně je to člověk, který dokáže motivovat, nadchnout a povzbudit a to se mi líbí.

Podle mě je dobré představovat Partners mladým lidem přes takto kvalitní poradce, kteří vědí, co chtějí a jsou přesvědčeni, že Partners je ta pravá společnost.

182

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: