První marketingové materiály Partners Banky

7. 3. 2024 | Vstoupit do diskuze

Hlasité fanfáry se včera nesly republikou od Aše až po Zlín a ještě dál, když se Partners Banka tiskovou konferencí oficiálně otevřela celé české veřejnosti. Těšíme se, že klientům zpříjemní obsluhu jejich finančního světa, k čemuž jim bude stačit jediná mobilní aplikace, ta od Partners. Abyste měli i vy start co nejvíc hladký, přinášíme přehled materiálů určených ke komunikaci a propagaci první poradenské banky.

První marketingové materiály Partners Banky

WEB: www.partnersbanka.cz

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Mějte vy i vaši klienti aktuální informace ze života Partners Banky, stačí sledovat její oficiální profil na Facebooku ZDE. Anebo na Instagramu ZDE.  

ŠABLONY PRO HROMADNÝ E-MAIL: V mailovacím nástroji ve FiPu jsou připravené textové a vizuální šablony, které vám pomohou hromadně oslovit klienty přes e-mail. Během chvíle jim jednoduše představíte Partners Banku. Mailovací nástroj zobrazíte na epartners.cz/fip/mailing.

INFORMAČNÍ LETÁK: Podstatné informace o Partners Bance a jednotlivých balíčcích přehledně na jednom místě. Ke stažení je leták na WIKI ZDE. 

REKLAMNÍ PŘEDMĚTY: První propagační materiály s logem Partners Banky jsou černý blok A4 a luxusní propiska. Budou k objednání na e-shopu v Prometeu do konce tohoto týdne. Během měsíce budou doplněny další předměty.

PRÁCE S LOGEM PARTNERS BANKY: Pravidla používání loga Partners Banky najdete jasně a stručně popsaná na wiki ZDE

PLAKÁTY: Prosíme vydržte do dubna, budou parádní!

Až se budou klienti ptát, jak vznikala Partners Banka, nemusíte složitě hledat slova a lovit informace v paměti. Stačí jim ukázat VIDEOJak jsme stavěli banku“. Můžete ho využít také při náboru nebo na svých sociálních sítích a šířit povědomí o Partners Bance.

 

 

Ať vám všechny materiály pomohou a zpříjemní práci.

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: