Top analytické zázemí

Simona Mrázková | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Partners mají bezkonkurenční tým specialistů, kteří pro Vás sledují trh, připravují analýzy, srovnávají produkty a také Vám pomohou se správným nastavením portfolií klientů. Ať už jde o investice, pojištění, hypotéky, penze, bankovní produkty, firemní obchody či legislativní změny jsou tu pro Vás.

Informace jsou uvedeny ZDE

Analytik – Analýzy podílových fondů a dalších investičních nástrojů, vyřizuje Vaše dotazy na podílové fondy, portfolia a související problematiku.

KONTAKTNÍ OSOBA

ales.tuma@partners.cz

Specialista investičního plánování – Pomáhá vám sestavovat portfolia klientských investic (jednorázové) nad 1.000.000,– nebo (pravidelné) od 10.000,– měsíčně.

KONTANKNÍ OSOBA

martin.tomanek@partners.cz

Pojistný analytik, oblast životního pojištění – Řeší analýzy a doporučení v oblasti pojistných produktů, odpovídá poradcům na produktové dotazy a podílí se na nabídkách pro významné klienty.

KONTAKTNÍ OSOBA

pavel.krejcik@partners.cz

Pojistný analytik, oblast neživotního pojištění:  Analýzy a hodnocení pojistných produktů neživotního pojištění, konzultace konkrétních obchodních případů na pojištění, asistence a konzultace při sestavení pojistných programů, pomoc při řešení pojistných událostí, představení a školení jednotlivých produktů.

KONTAKTNÍ OSOBA

zbynek.kubej@partners.cz

Úvěrový analytik a úvěrový specialista:  Analýzy úvěrových produktů Školení na úvěrové obchody Řešení dotazů poradců Řešení speciálních obchodních případů Metodiky, procesy, parametry úvěrových produktů Výjimky u obchodních partnerů

KONTAKTNÍ OSOBA 

lucie.drasalova@partners.cz

Specialista firemních obchodů:  Kompletní problematika firemních obchodů Konzultace při přípravě a sestavování nabídek pro zaměstnavatele Vyjednávání s obchodními partnery Prezentace v rámci firem Administrace firemních obchodů Konzultace a školení poradců

CÍL

Ne vždy dokáže poradce vyřešit speciální dotaz či situaci klienta Partners. Naším zájmem je nenechat klienta na holičkách či přenechat ho konkurenci, ale pomoci při řešení. Proto je tu tým specialistů, který dokáže svými zkušenostmi a znalostmi většinu problémů vyřešit.

PŘÍNOS

Nejste na to sami, stojí totiž za Vámi profesionálové, kteří vám jsou k dispozici v jakýchkoli otázkách.

KONTAKTNÍ OSOBA

lukas.skopek@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem

28

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: