Hypoklub

Lenka Vrzalová | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

VIP Hypoclub je elitníbenefitní klub, který v sobě sdružuje ty nejlepší poradce v oblasti hypoték. Členství v tomto klubu není doživotní, ale má platnost jen 1 rok a je tedy na každém poradci, jestli splní nominační kritéria bude moci na další rok využívat plno benefitů. V roce 2015 je členy Hypoclubu 48 poradců a je otevřen opravdu pro všechny. Stačí splnit jednoduché a jediné kritérium a tím je zprostředkovat 20 kusů hypoték za daný rok (leden- prosinec).

PŘÍNOS

Členové Hypoclubu i jejich klienti můžou využívat od bank celou řadu speciálních benefitů – cenové zvýhodnění, ověřovací pravomoce při podpisu, zrychlený proces schvalování, speciální produkty, např. podnikatelské úvěry či nebankovní půjčky, speciální workshopy a konference za účasti předních analytiků či riskařů daných bank.

CÍL

Poskytnout další benefity strany centrály těm nejlepším a to především v oblasti PR, kdy se snažíme členy Hypoclubu více prosazovat v médiích.

Více o výhodách členství naleznete ZDE

KONTAKTNÍ OSOBA

 ucie.drasalova@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.

20

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: