Generátor příležitostí - Interní a externí leady - generujeme vám byznys

Lenka Vrzalová | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Máme speciálně pro vás vytvořenou nenahraditelnou aplikaci, ve které se leady evidují, a odkud se přiřazují poradcům do FiPu. Současně také zaznamenává zpětnou vazbu od poradců a umožňuje vybraným dodavatelům vidět, jak s leady poradci pracují. Máme uzavřené nové leadové spolupráce s velkými českými internetovými portály iDNES.cz, Kurzy.cz, Porovnej24.cz. Tím ale nekončíme, vyjednávámedalší spolupráce Economií (aktualne.cz, ihned.cz) a Deníkem, máte se tak na co těšit. Za loňský rok vydělaly leady téměř 15 milionů korun. Letošní cíle máme ale daleko vyšší, pokud se nám podaří udržet rostoucí trend v počtu leadů, můžeme se dostat na příjem přes 50 milionů korun.

Více informací naleznete ZDE

Přínos: Podporujeme obchodní příležitosti, poskytujeme Vám kontakty, které oslovujete a získáváte tak nové spolupracovníky a klienty. Můžeme vám garantovat exkluzivitu leadu – je předán vždy jednomu poradci!

Cíl: klienty, kteří aktuálně sami beznadějně hledají v nepřehledné džungli finančních produktů, přesměrovat přímo na vás a zajistit, aby bylo o jejich finance dobře postaráno.

Kontaktní osoba/alias: leady@partners.cz

21

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: