Watchdog – hlídací pes každého poradce

Simona Mrázková | 12. 1. 2015 | Vstoupit do diskuze

Jeden z nejdůležitějších kontrolních systémů ve firmě, který slouží k zajištění ochrany dobrého jména společnosti. Díky dobrému vnímání brandu Partners zajišťujeme ochranu před poškozením především Vás a Vaší firmu. Watchdog úzce spolupracuje se všemi odděleními Centrály. Podporuje tak vzájemnou spolupráci všech vnitřních systémů, které zajišťují komplexní kontrolu a ochranu.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu naleznete ZDE

CÍL

Vybudovat vysokou prestiž v poskytování kvalitních služeb finančního poradenství pro klienty a zároveň vytvořit příznivé, růstové a férové prostředí pro finanční poradce.

PŘÍNOS

Vybudovaná vysoká prestiž Vám usnadní získání kvalitních klientů a spolupracovníků pro Vaše týmy. Navíc díky fungujícím podpůrným systémům se můžete plně věnovat klientům a svému týmu. Na Watchdog se můžete obrátit i v případě, že máte návrhy na vylepšení různých systémů a procesů, a rádi byste je aplikovali do praxe. Za rok 2014 vyřešil Watchdog 3.708 smluv.

KONTAKTNÍ OSOBA

Gabriela.Kudrnova@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co vy a Wiki?
  • Je váš vztah ideální?
  • Chybí vám některá funkce?
  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.       
126

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: