IQ hypotéka - výběr hypotéky nebyl nikdy snazší

Simona Mrázková | 2. 11. 2014 | Vstoupit do diskuze

Hypoteční úvěr je jeden z nejobtížnějších produktů z hlediska zprostředkování. IQ hypotéka je pro každého, koho už nebaví stále dokola sledovat změny v metodikách bank.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Souhrnné informace o projektu IQ hypotéka naleznete ZDE.

Každá banka má jinou metodiku, klient kvůli nastaveným termínům spěchají. IQ hypotéka zjistí, která banka klientovi půjčí a spočítá i sazbu, včetně nejrůznějších slev, které daná banka nabízí. 

CÍL

Hypotéky jsou segment, v němž Partners dlouhodobě rostou a tvoří významný podíl na celkovém trhu. Hypotéka je poměrně složitý produkt, a tak je logické, že Partners vytvořili nástroj, který poradcům a manažerům v tomto velmi významně pomůže.

PŘÍNOS

IQ hypotéka ví o všem, co se na hypotečním trhu šustne. Počítá s aktuálními sazbami a umí spočítat bonitu. Obsahuje i jednorázové prodejní akce nebo kombinace produktů typu „když má klient u nás účet, dáme slevu 0,2%”. Umožňuje poradci do výsledného řešení individuálně zasáhnout a upravit tak řešení na míru konkrétnímu klientovi. Pokud tyto věci tedy nejsou Vaším koníčkem a nestudujete tyto zprávy z vlastního zájmu, je IQ hypotéka nenahraditelným pomocníkem, který Vám ušetří mnoho času a zbytečného studia podmínek navíc.

KONTAKTNÍ OSOBA

iqhypoteka@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Využíváte IQ hypotéku často?
  • Považujete IQ hypotéku za užitečný nástroj?
  • Chtěli byste navrhnout některé její vylepšení?
  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.       
122

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: