Partners Manager - data vždy na dosah

Simona Mrázková | 2. 11. 2014 | Vstoupit do diskuze

Potřebujete rychle informaci o klientovi z FiPu, protože a už před pěti minutami bylo pozdě? Partners Manager je aplikace pro chytré telefony a umožňuje přístup k datům vždy a všude.

NOVINKA

Byla zveřejněna nová verze aplikace pro mobilní zařízení s operačními systémy Android a iOS. Pozor, nově jsou podporovány zařízení Windows Phone! Aplikaci si můžete stáhnout zde: https://wiki.partners.cz/cs/wiki/zakladni-informace-2#instalace-2.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu se můžete dozvědět ZDE

CÍL

Ne vždy lze použít notebook či tablet a vyhledat potřebné informace přímo ve FiPu či Anakinovi. Někdy je mobil to jediné, co máte u sebe a je společensky přijatelné „otevřít“. Právě proto je tu pro Vás Partners Manager.

PŘÍNOS

Partners Manager je nástroj pro rychlý přístup k datům ve chvíli, kdy nepotřebujete komplexní informace, ale spíše čerpat ihned něco konkrétního. Rozhraní Partners Manageru je ušité na míru přímo mobilním zařízením. Navigace na mobilu je tedy rychlá a bezbolestná. Chcete si u klienta vyfotit nějaké dokumenty a nahrát do FiPu? Partners Manager obsahuje i několik šikovných nástrojů, které se hodí, když je potřeba rychle něco spočítat či odhadnout. Je tedy takovou KPZ, když není prostor na cokoliv jiného, jen na mobil.

KONTAKTNÍ OSOBA

petr.kroutil@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Využíváte Partners Manager často?
  • Považujete jej za užitečný nástroj?
  • Chtěli byste navrhnout některé jeho vylepšení?
  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.       
124

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: