JÍDLO PRO RODINU: SNADNO, CHUTNĚ A DOČASNĚ SE SLEVOU 30 %

Andrea Tindlová | 1. 1. 2020 | Vstoupit do diskuze

Stávající situace klade na mnohé z nás velké nároky i díky zvýšené potřebě každý den vařit. Slíbili jsme, že zkusíme pomoci i s tímto. Proto jsme se společností Zdravé stravování vymysleli program RODINA+ a stávající Partners slevu 15% zvýšili na duben a květen na 30%.

JÍDLO PRO RODINU: SNADNO, CHUTNĚ A DOČASNĚ SE SLEVOU 30 %

Každý den si nechte dovézt 5 porcí čerstvého jídla pro celou rodinu. Přesvědčte se, že zdravé stravování vařit umí třeba i pro děti. 

Přečtěte si více informací a vyberte si program, který Vám bude nejlépe sedět.
 

SLEVU 15% JSME ZVÝŠILI NA DUBEN A KVĚTEN NA 30%

S tím, že polovinu této slevy za vás platí firma! Zdravé stravování je největší firma s rozvozem zdravých či dietních celodenních balíčku v ČR. Rozváží tisíce jídel každý den prakticky po celé republice a fakt to umí. Nový program RODINA+ je zaměřen právě na stávající situaci a nedostupnost meníčkových restaurací a přítomnost dětí bez školního stravování.
 
Pro získání slevy je potřeba v objednávkovém formuláři vyplnit do kolonky "bonusový kód" vložit heslo: PARTNERS a objednávku provést pod firemní emailovou adresou (@partners.cz). 
 

PŘÍNOS

Toužíte najít harmonii mezi pracovním shonem a kvalitním stravováním? Právě krabičková dieta může být přínosem pro Váš zdravý životní styl. 
Náš jídelníček sestavuje nutriční specialistka Mgr. Kateřina Šimková.
KONTAKT
Email: info@zdravestravovani.cz
Zelená linka: 800 204 204 (pondělí až pátek 8 - 16 h)
 
 

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co říkáte na nabízené služby? 
  • Jaké jsou Vaše zkušenosti?
  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.
64

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: