Jitka Lucbauerová: Jaké máte cíle pro rok 2017

Jitka Lucbauerová | 22. 3. 2017 | Vstoupit do diskuze

Už v druhé polovině roku 2016 jsme začali pracovat na tom, aby letošní rok proběhl podle našich představ. Chceme, aby naše ředitelství fungovalo skvěle. To znamená vrátit do pojetí našeho byznysu jednoduchost, opakovatelnost a „tah na bránu“.

Za hlavní považuji dosahování objemových standardů, které jsme si stanovili, v oblasti výkonů i náborů. To by se mělo stát návykem v pravém slova smyslu. Jsou to hlavní podmínky pro profesionalitu, trvalý růst a rozvoj.

To vše je podpořeno výzvami, jež před nás postavily legislativní orgány a od kterých očekáváme zásadní ozdravení poměrů na finančním trhu. Nové podmínky nepochybně povedou k tomu, abychom opět potvrdili, že jsme společnost dynamická, rostoucí a respektovaná, vyhledávaná potenciálními  klienty i spolupracovníky. Tedy pravý lídr trhu! Takového partnerství chci v roce 2017 dosáhnout a jsem si jista, že splnění těchto cílů je společným cílem také všech mých spolupracovníků.

22

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: