Radim Lukeš: Jaké máte cíle pro rok 2017

Radim Lukeš | 15. 2. 2017 | Vstoupit do diskuze

Plán na tento rok 2017 je daný. Naše filozofie zůstává stejná, tedy hodnotová strategie se vším všudy, včetně toho, umět dokázat, že se nejedná o žádný marketing jako u všech ostatních společností. Věřím, že letos překonáme čísla ve všech oblastech, nejvíce však v investicích.

Cílem je, aby naši lidé byli nejlépe vydělávající poradci a manažeři na trhu. Nebyla nikdy lepší doba, česká ekonomika šlape a naši občané vydělávají nejvíce peněz v historii. Například, průměr výdělku dělnické profese ve Škodě Mladá Boleslav byl za rok 2016 skoro 40 tis. Kč?.

Na druhou stranu jsou na náš obor kladeny stále větší nároky, a proto je třeba, aby se z člověka stal postupně opravdový profesionál. Pro „hobby“ poradce tu nebude místo a úkolem vedoucích pracovníků, tedy managementu obchodní sítě, je nejen jít osobním příkladem, ale? postarat se o to, aby jejich lidé měli jednoduchý a opakovatelný návod pro práci s klientem a nastavený vzdělávací systém pro každé ředitelství, garantovaný samotným ředitelem.

Myslím si, že jsme na velmi dobré cestě, jak Partners vrátit tam, kam patří, tedy do velkých růstů, vzniku nových a silných ředitelství a atmosféry hrdosti, úspěchu a nadšení. 

25

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: