Ukažte, že je vedle vás radost stárnout a vyhrajte s Penzijní společností České pojišťovny

3. 10. 2019 | Vstoupit do diskuze

Přinášíme soutěžní kvíz. Pozor, hrajeme o kvalitní životabudič. Rubínová barva, nádech aromatických bylin, borůvek a višní, komplexní charakter, plné, kulaté, ušlechtilá kyselinka... a všechny tyhle řeči.

Ukažte, že je vedle vás radost stárnout a vyhrajte s Penzijní společností České pojišťovny

Vinum lac senum neboli víno je mléko starců, říkali už staří Římané. Můžete to zmínit, až budete vytahovat špunt z lahve luxusního červeného Baglio del Cristo di Campobello ‚Lu Patri‘ ročník 2013, vyrobeného z typické sicilské odrůdy Nero d'Avola. A až se vás protějšek zeptá, kterému starci jste ho ukradli, můžete kontrovat, že jste ho neukradli, leč vyhráli. Ale že se stářím to přece jen souvisí. Protože abyste ho vyhráli, museli jste napřed dokázat, že na takové stáří dokážete každého připravit. A pokud s vámi u stolu zrovna bude sedět ta správná osoba, zaperlet bonmotem, že jste ten pravý člověk, vedle kterého jednou zestárnout.

Ovšem k věci. Soutěž o výjimečný „mléčný výrobek“ jsme pro vás připravili ve spolupráci s Penzijní společností České pojišťovny. Funguje to tak, že tadynajdete několik otázek, které se týkají nového penzijka, konkrétně fondů Penzijní společnosti České pojišťovny. Když budete správně odpovídat, a prokážete, že je radost zestárnout právě s vámi, ukáže se vám tajné heslo. Napište nám e-mail na soutez@penize.cz a tajné heslo opište do jeho předmětu. V samotném mailu už pak stačí uvést kontaktní údaje. Když se vám to podaří do poledne 17. října, jste automaticky ve slosování.

Přejeme hodně štěstí.

Chci vyhrát 

 

 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: