Jak dobře znáte Amundi?

29. 7. 2019 | Vstoupit do diskuze

Po akvizici společnosti Pioneer před dvěma lety vstoupila francouzská Amundi i na český trh. To určitě víte. Pokud ale prokážete, že o společnosti Amundi i jejích produktech víte ještě o něco víc, můžete se těšit na jeden ze tří dárkových balíčků. Najdete v něm velkokapacitní bezdrátovou nabíječku, osušku, otvírák…tedy věci, které se vám v létě budou určitě hodit.

Jak dobře znáte Amundi?

Tady najdete pět otázek, které se týkají společnosti Amundi a fondů, které spravuje. Odpovězte jako profíci a po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne XX. července 2019. Z došlých mejlů vylosujeme pět výherců.

Hodně štěstí.

Kvíz

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: