Budovatelská soutěž s Buřinkou

1. 7. 2019 | Vstoupit do diskuze

Blíží se léto, čas odpočinku. A nejlepší odpočinek je aktivní, zvláště pak takový, kdy po vás zbude něco pěkného. Pro všecky budovatele – a hlavně budovatelky – je tu soutěž o pět praktických sad nářadí od Buřinky.

Budovatelská soutěž s Buřinkou

Buřinka, která uměla zázraky, byla jen jedna. Ta, kterou nosil pan Tau. Stavební spořitelna České spořitelny, která nosí přezdívku Buřinka, zázraky neumí a neslibuje. Ale pomáhá spolu s vámi lidem s budováním jejich snů. Jak jistě uznáte, to není málo.

A právě teď má něco malého budovatelského i pro vás. V malé znalostní soutěži, která se týká aktuální akce s Úvěrem od Buřinky, nabízí pět praktických sad nářadí. Ale pozor! Není nářadí jako nářadí – tahle sada o třiadvaceti kusech (mimo jiné baterka, štípačky, kombinačky, šroubovák s výměnnými bity, ...) je v provedení Lady. Tedy vyvedená v růžové barvě. Takže už nikdy doma nezazní: Miláčku, mohl bys na chviličku nechat tu Fifu a řekl bys mi, kam jsi mi položil šroubovák, místo abys ho vrátil na místo? Což je k nezaplacení.

Svítilna, štípačky, kombinačky, hodinářský šroubovák 2 ks, šroubovák s výměnnými bity, držák bitů 50 mm, adaptér na 1/4" ořechy, bity 25 mm (PH1, PH2, PH3; PZ1, PZ2; plochý 4, 6; inbus 4, 5, 6); ořechy 6, 8, 10, 13 mm, pinzeta.

Pokud tedy potřebujete základní vercajk v praktickém balení – pro Bořka stavitele nebo Boženu stavitelku, kteří se ve vás skrývají, pro strýčka Příhodu nebo tetu Náhodovou, domů, do auta nebo na chalupu – to už je na vás. Pokud tedy tahle sada bodne, postupujte podle instrukcí:

Zde najdete pět otázek, které se týkají Úvěru od Buřinky. Odpovězte jako profíci a po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne 14. července 2019. Z došlých mejlů vylosujeme pět výherců.

Hodně štěstí.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: