Partnerství Kristiny Žůrkové na Konopišti

Zuzana Fendrychová | 29. 2. 2024 | Vstoupit do diskuze

Jeden z únorových víkendů lidé z Partnerství Kristiny Žůrkové místo lenošení vyměnili za společné setkání nad plány do letošního roku a za inspirující přednášky mentora a kouče Petera Urbance. Jedním z témat bylo také představení služeb přicházející Partners Banky, které uvedl Petr Douša (D1). V neděli se pak všichni dozvěděli detailní informace o chodu Banky přímo od šéfky klientského servisu Partners Lady Kičmerové.

Partnerství Kristiny Žůrkové na Konopišti

Firemní víkend uvedla Partnerka Kristina Žůrková, která všechny osobně 23. února přivítala v Golf & Sport Resortu Konopiště v Bystřici vstupem „Jen kdo hoří, může zapálit“. Kristina také přivítala nováčky a povýšila kolegy. 

Hned po ní vystoupil mentor a kouč Peter Urbanec, jehož přednáška „Proč bude rok 2024 nejlepším rokem v mém životě“ zaujala všechny posluchače. Se slovenským koučem se po obědě ještě znovu potkali už v pracovní části manažeři, kterým byla věnována další přednáška „Manažer nemá právo šířit nejistotu.“ Profíkům a obchodníkům mezi tím ředitel Partners Petr Douša (D1) zevrubně představil služby, jaké klientům bude nabízet první poradenská Partners Banka.

Oficiální část pak zakončila Lucie Šoukalová, jež profíkům a obchodníkům odhalila novinky z dílny Kooperativa pojišťovny.

Uklidnit rozbouřenou mysl mohli účastníci v místním wellness anebo příjemnou procházkou přímo v Golf Resortu. Následoval večerní program ve stylu CASINO ROYAL 007, který většina účastníků perfektně doladila stylovými outfity. Každý měl možnost zkusit až do půlnoci štěstí „nanečisto“ v kasinu. K dispozici byly „Partners Bankovky“, ty vyhrané mohli hosté v aukci proměnit za zajímavé ceny, které věnovali obchodní partneři z Kooperativy a Simplea pojišťovny. Celý večer se nesl v příjemné atmosféře s mnoha podnětnými diskusemi, tancem a ve výborné náladě.

Druhý den se ráno ujali slova kolegové ze Simplea životní pojišťovny a na programu byla i nabitá přednáška o hlavním společném tématu; Partners Banka v podání Lady Kičmerové. Lada mluvila o distribuci, klientské propozici a onboardingové cestě. Představila také akční kroky pro úspěšný start, vychytanou Burzu leadů a data ve FIPu.

V poledne se hosté rozjeli zpět za svými rodinami užít si zbytek víkendu a zpracovat všechny nově získané informace.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: