Konference Jitky Lucbauerové

2. 2. 2024 | Vstoupit do diskuze

Přinášíme malé ohlédnutí za firemní víkendovou konferencí v Hradci Králové, který byla opravdovým úspěchem s mnoha zajímavými okamžiky. Dva dny plné školení přítomné posunuly zase o krok blíž dokonalosti. Zvláštní dík patří spoluzakladateli Partners Petru Borkovcovi za bezvadnou přednášku na téma „Jak vychovávat ředitele". Jeho letité zkušenosti poskytly cenné nástroje pro každodenní vedení.

Konference Jitky Lucbauerové

Také Partnerka Jitka Lucbauerová, strhla všechny svým osobním příběhem. Její inspirující slova připomněla sílu odhodlání a osobního růstu. Zlatým hřebem konference bylo slavnostní vyhlašování výsledků za rok 2023. Oceněním nejlepších a nejrůstovějších spolupracovníků potvrdilo, na jak silném týmu toto partnerství stojí.

Nechyběla ani radost z povýšení do manažerských pozic – mezi manažery vítáme novou Team Manažerku Martinu Broukalovou, o stupínek výše se posunul Jan Krumpolec, a to na pozici Executive Manažera, a dokonce jsme přivítali nového ředitele Radka Strašíka! Gratulujeme!

S radostí jsme také symbolicky pokřtili přicházející ryze českou Partners Banku.

Sobotní večer pak byl věnován sdílení know-how a vzájemné inspiraci. Výborný raut, výměna zkušeností v doprovodu báječného DJ, který se staral o kvalitní hudební zábavu až do brzkých ranních hodin.

Celá konference byla nezapomenutelným zážitkem, a už se těšíme na příští setkání plné nových příležitostí a inspirace. Děkujeme všem, kteří se podíleli na vytvoření této úžasné atmosféry! 

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: