Velký firemní víkend již pošestnácté

Zuzana Fendrychová | 23. 10. 2023 | Vstoupit do diskuze

Ve dnech 22. a 23. září proběhl v Dolní Vltavici již 16. ročník Velkého firemního víkendu Partnerství Kristiny Žůrkové. „Máme to zde rádi, je to pro nás srdeční záležitost,“ vzkazuje sama Kristina. A podle reakcí účastníků je zcela zřejmé, že program nabitý inspirujícími přednáškami a teambuildingovými aktivitami přítomné opravdu bavil.

Velký firemní víkend již pošestnácté

„Z přednášek mě doslova uchvátilo nastavení a práce s týmem v podání Marka Lišky, člověk jeho znalostí, zkušeností a pozice ve firmě se ukázal jako naprosto lidský, empatický a zároveň vidící snad za tři rohy,“ přiznala například Petra Novotná.

Do programu promluvili vzácní hosté: Vladimír Milan (Master Franšízant), Matej Pánik (Master Franšízant), Hojdar, Kupka, Švec s.r.o. (VIP CO) se vstupy, které se z různých úhlů dotýkaly obchodní činnosti. „V odpoledním bloku pánové Matej Pánik a Vladimír Milan, Master Franšízanti ze Slovenska, připomněli, že obchod i nábor jsou především o emocích a dobrém příběhu,“ přiznává Štěpánka Becková, pro níž bylo zlatým hřebem vystoupení Partnerky Jitky Lucbaureová s tématem Umění obchodu, aneb 24 chyb v analýze, kterým se vyhnout, „Jenom ji pozorovat a poslouchat je samo o sobě, pro mě jako pro ženu, zážitek v tom smyslu, jaká energie, ambice a disciplína z ní sálají. Pro mě jako manažerku byla skvělá myšlenka, že by dobrý leader měl být také trenér, a to ten nejlepší, pokud chce svůj tým dovést ke kýženému cíli.“

Na Jitku Lucbauerovou nemůže zapomenout ani Eliška Valaščíková: „Během celého firemního víkendu mě určitě nejvíce zaujala Jitka Lucbauerová a její způsob vedení schůzky, formy komunikace a pokládání otázek. Především to, jak učit a naučit učit, jak měnit postoje u lidí i u sebe, či nejčastější chyby nováčka u analýzy a samozřejmě AHA momenty v celé obchodní schůzce. Dopoledne s Jitkou, to byla jednoznačně pecka.“

Neformálně o formálních tématech

Ačkoliv Lipno v dobu konání akce nenabídlo moc sluníčka, dokonce všechny přivítalo kapkami deště, díky programu a výborné společnosti nevlídnost počasí nikomu příliš nevadila. „Team building v podobě Her bez hranic byl celý fajn, jako tým jsme obsadili třetí místo, což nás moc potěšilo. Líbila se mi také variabilita jednotlivých úkolů, kdy každý byl zaměřený jinak; na přesnost, na rychlost, na sílu. Ale všechny na spolupráci. Klidně bych si to zopákla ještě jednou,“ zní ještě výzva z úst Petry Novotné.

K Lipnu samozřejmě neodmyslitelně patří i volná zábava, během níž se uskuteční jak slavnostní vyhlášení a vyhodnocení předchozího kalendářního roku, tak řada neformálních debat. Tentokrát byly slyšet konverzace na byznysová témata, jako jsou práce s týmem, rozdělení a dodržování rolí, úsvit hypoték. A samozřejmě se ve všech pádech skloňoval blížící se start očekávané Partners Banky. „S kolegy jsme navzájem sdíleli, jak s bankou pracují např. při náborech anebo uvnitř svých týmů směrem ke klientům. Osobně si nemyslím, že se náš byznys s bankou nějak zásadně v jádru změní. Ale je to velká věc a kdo to dobře pochopí, může mu to velmi dobře a dlouhodobě pomoct k růstu,“ zamyslela se ještě Štěpánka Becková.

„Propojujeme byznys, inspiraci, relax, hry i zábavu. Součástí Velkého firemního víkendu bylo i slavnostní poděkování a ocenění v jednotlivých kategoriích, přivítání nováčků a povýšení do vyšších pozic. Vždy se těším na krásnou atmosféru, kterou si společně dokážeme vytvořit,“ zakončuje Kristi Žůrková.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: