Vydařený teambuilding pro nováčky i stálice ve Starém Dvoře

Zuzana Fendrychová | 16. 10. 2023 | Vstoupit do diskuze

Dokud vládne takové počasí, že dovolí venkovní sportovní aktivity, pak se hodí pro nováčky i stálice uspořádat teambuilding. Tato příležitost se v září naskytla osmdesátce lidí v rámci firemního víkendu Luboše Nováka a Petra Bednáře, kteří se sešli v EA Hotelu Kraskov ve Starém Dvoře.

Vydařený teambuilding pro nováčky i stálice ve Starém Dvoře

Zcela nové tváře, které bylo třeba nadchnout, i zkušení ředitelé, kteří předávali své zkušenosti se 9. září sešli u Chrudimi, aby formou her, soutěží a kvízů poznali co nejvíce kolegů v rámci hned několika ředitelství. Nepoznávali se ale jen mezi sebou, také pohled do nitra vlastní duše byl součástí pestrého jak aktivního, tak i relaxačního programu.

„Všude byl patrný zápal, neuvěřitelná soutěživost. Měli jsme možnost poznat i jiné než čistě byznysové stránky. Díky bojovnosti a přátelské náladě mnozí dokázali překonat i ty věci, které jim zprvu nešly,“ shrnuje atmosféru akce manažer Luboš Novák, „Na celou akci jsme dostali doporučení od našeho parťaka a ředitele Tomáše Hummela, který mimochodem tímto zábavným stylem v podobě teambuildingové akce pod vedením Pavla Theodora oslavil s kolegy své kulatiny, lidi byli nadšení. Přišlo nám proto jako super nápad obě akce propojit s naším klasickým víkenďákem.“

Kromě mnoha různých her a soutěží si Luboš Novák pochvaloval také večerní kvíz, jehož cílem bylo naučit účastníky úzké kooperaci mezi sebou: „Náš kvíz byl na obecná témata, ačkoliv se dá samozřejmě nastavit i na konkrétní byznysové okruhy. Bylo super pozorovat, jak lidi spolupracovali a navzájem se doplňovali v netradičních znalostech.“

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: