Září na Vranovské přehradě

Zuzana Fendrychová | 12. 10. 2023 | Vstoupit do diskuze

Až vám přijde e-mail od brněnského ředitele Aleše Plcha, všimnete si na konci jeho motta „Nejde o finance, jde o myšlení“. A tím se řídí jak při každodenních pracovních povinnostech, tak i během akcí, které pořádá. Příkladem budiž dvě zářijová setkání na vodní nádrži Vranov, která kromě pracovních témat o podnikání nabídla i možnost spojit volnočasové aktivity s krásami jižní Moravy.

Září na Vranovské přehradě

Akce u Vranova nad Dyjí byla rozdělená do dvou skupin. Ta první, která se sešla 7. a 8. září, byla složená z VIP, VIP CO, FR, koncipientů i profi asistentů a asistentek. Ti všichni se setkali s inspirativními hosty: Petr Ťažký dorazil s tématem Podnikání malých skupin jako VIP CO a FR. Lada Kičmerová účastníkům představila aktuální situace v projektu Partners Banky. Martin Mašát s Tomášem Trčkou nechali posluchače nakouknout „pod pokličku“ a vysvětlili, jak přemýšlejí o investicích, strategii a také lidech ve svých týmech. „Skvělé bylo, že si s Martinem a Tomášem mohli večer lidé pohovořit víc neformálně, u sklenky vína od místních vinařů – konečně jsme byli na jižní Moravě – a námořnickém dress codu,“ doplňuje Aleš.

Právě na večer byl připravený raut na parníku, který lidem ukázal přehradu „Vrancl“ v záplavě zapadajícího slunce. A přímo na palubě proběhlo jak vyhodnocení výsledků ředitelství za první polovinu roku 2023, tak i uvítání nováčků. „Jak už to na těchto akcích chodí, absolutním vrcholem večerního vyhlašování nebylo povýšení do pozic, oznámení nejlepších výsledků z uplynulého období, ale všichni napjatě očekávali vyhodnocení odpolední outdoorové hry. Do té chvíle si samozřejmě na vítězství mysleli všichni, ale jen jeden tým mohl být ten nejlepší a vyhrát,“ dodává Aleš.  

Jak nalézt nováčky

Druhá skupina tvořená z lidí ze struktury na Vranov dorazila ve dnech 9. a 10. září. Jejími hosty byly zástupci skupiny Elišky Jenknerové, role školitelky se přitom ujala budoucí vedoucí Adriana Klemscheová. Další hosté pak pocházeli ze skupiny Matěje Matouška, konkrétně růstové M1 z ředitelství Zdeňka Šimka. A pokud se ptáte, o jakých tématech byla řeč, vše se opět točilo kolem podnikání. Posledního bloku se ujal přímo Aleš: „Mluvil jsem o Obchodních příležitostech podzimu 2023. Pak už jsme šli nabytou energii, motivaci i informace zhmotnit na závěrečné call party. Tam se nejvíc řešilo, jak přivést nováčky, jak s nimi hned od startu budovat vztah, který je udrží i přes případné prvotní nesnáze.“ O příjemnou atmosféru se přitom starala obsluha restaurace U Vodnáře, která z pece nosila celý večer fantastickou pizzu.

„Ještě chci doplnit, že obě skupiny měly stejný odpolední program od firmy Bakchus Aktivity, která pro nás na Vranově již 15 let dělá akce, abychom se lépe poznali a sdíleli emotivní zážitky, z nichž v kancelářích čerpáme energii, když se zrovna nedaří. Počasí jsme objednali luxusní, takže po 4hodinovém programu, kde někteří jedinci nachodili i 15 km, se většina účastníků šla vykoupat a zchladit do přehrady,“ dokresluje atmosféru Aleš Plch.

Věříme, že si akce všichni parádně užili.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: