Pomozte Kryštofovi získat lék na Duchennovu svalovou dystrofii. Čas běží!

Zuzana Fendrychová | 5. 10. 2023 | Vstoupit do diskuze

Čtyřletý syn dlouholetého poradce Josefa Uchytila Kryštof, jemuž rodina a přátelé říkají Kikošek, potřebuje druhý nejdražší lék na světě. Ten bohužel není v Evropě dostupný. Genovou léčbu vzácné nemoci postihující svalovou hmotu, Duchennovu svalovou dystrofii, ale umí léčit v USA. Lék ovšem stojí 70 milionů korun a lze ho podat ve věku 4 nebo 5 let. Zapojte se do sbírky a dejte Kikoškovi naději na zdravý život.

Pomozte Kryštofovi získat lék na Duchennovu svalovou dystrofii. Čas běží!

„Tato genová terapie je jednou z možností, rýsuje se i nová velmi nadějná léčba. Otázkou v obou případech bude, jak se k úhradě postaví zdravotní pojišťovna a kolik času na jednání budeme mít. Neumíme si jako Kryštofovi rodiče představit, že budeme do té doby nehnutě čekat a doufat. A pak si vyčítat, že jsme se lépe nepřipravili,“ píše Pepa Uchytil na platformě Donio.cz, kde momentálně běží charitativní sbírka s cílem získat co nejvíce peněž na péči i léčbu. Pokud by se stál zázrak a pojištovna se rozhodla malého pacienta podpořit, veškeré vybrané prostředky budou přeposlány na dalšímu potřebnému, budou tedy rozhodně sloužit dobré věci.   

PŘEČÍST SI CELÝ KRYŠTOFŮM PŘÍBĚH A POSLAT PENÍZE MŮŽETE PŘÍMO PŘES PLATFORMU DONIO.

Sledovat další vývoj můžete přes Facebook.

„Pepa s námi spolupracuje téměř 20 let. Ale spolupráce je slabé slovo. Během těch 20 let firmě a všem lidem v ní pomohl nespočetněkrát. Vytvářel super kalkulačky, dohazoval lidi na centrálu, sdílel materiály a know-how, účastnil se strašné spousty projektů, byl snad u všeho, milionkrát školil stovky manažerů, poradců, franšízantů a koncipientů, najezdil z Turnova na školení tisíce kilometrů a podpořil každou velkou iniciativu, kterou firma spustila. Vždy automaticky, rychle a nezištně! Vždy vycházel vstříc a vždy pomohl! Určitě bychom zjistili, kolik dalších solidárních aktivit a projektů zorganizoval v „jeho“ turnovském regionu. To je prostě Pepa! Když může, tak pomůže. A říká to o něm vše. Jestli si někdo zaslouží pomoci, tak je to on,“ vyzdvihnul osobnost Kryštofova tatínka spoluzakladatel Partners Petr Borkovec.

POMOZME KIKOŠKOVI, SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME!

 

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: