Havajský víkend plný energie a inspirace

3. 8. 2023 | Vstoupit do diskuze

Přesně v půlce července se v hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové uskutečnila konference partnerství Jitky Lucbauerové, a to v havajském stylu. Veselí, otevřenost a vzrušení, tak typické pro ostrovy Tichého oceánu, se jako červená nit nesly celým programem od školení po slavnostní povyšování.

Havajský víkend plný energie a inspirace

Sobota přinesla mnohá osvěžující školení, která dala účastníkům sílu a nové dovednosti k zdolávání každodenních výzev. Manažeři se zaměřili na aktivní budování a rozvoj, noví kolegové prozkoumávali bohatství komplexní služby a obchodníci ladili své postupy tak, aby dokázali klientům nabídnout prvotřídní péči. Zpestřením byli inspirativní hosté z jiných partnerství, kteří se otevřeně podělili o své nejlepší zkušenosti. Slavnostní vyhlášení pak bylo doslova ohňostrojem radosti a úspěchu. Slavila se vítězství a povýšení pěti nových Team Managerů, jednoho Executive Managera, a dokonce i Senior Managera.

Odpoledne se neslo v duchu týmové spolupráce a tvořivosti během bezvadného teambuildingu. Všude zněl smích, navazovaly se kontakty s novými kolegy. To vše s jedinou vidinou: jako tým umět dosahovat společného cíle. Den pak vyvrcholil fantastickým večerem, kdy všechny přítomné až do pozdních hodin bavili DJ i barmani svou fantastickou show.

Nedělní program pak dodal dávku čisté inspirace od Petra Nováka, legendárního rychlobruslaře a trenéra jedné z nejúspěšnější sportovkyň české historie Martiny Sáblíkové. Ponořili jsme se do principů trenérství a pochopili sílu pravé spolupráce mezi svěřencem a koučem, což v každém probudilo silné odhodlání jít si za svými sny.

Všem povýšeným gratulujeme a účastníkům děkujeme, že svou přítomností obohatili konferenci.

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: