Vašík získal od Partners přes 60 tisíc na léčbu nemoci motýlích křídel

Zuzana Fendrychová | 29. 6. 2023 | Vstoupit do diskuze

V půlce června se uskutečnil v Červené Vodě fotbalový zápas mezi Jiskrou 2008 a „starou gardou“ hráčů Sparty. Výtěžek ze zápasu, jenž se konal na počest ředitele klubu Jiskra 2008 Pavla Musila, podpořil malého Vašíka Štěpána bojujícího se vzácným vrozeným onemocněním pojivové tkáně, tzv. nemocí motýlích křídel. Vašíkova rodina díky úsilí poradenské kanceláře Partners v Králíkách získala více než 60 tisíc korun.

Vašík získal od Partners přes 60 tisíc na léčbu nemoci motýlích křídel

Dobrovolné příspěvky, které se vybraly během samotné akce, předal rodině přímo Pavel Musil, ředitel Jiskry 2008. Už dopředu ale měli možnost posílat peníze oslovení klienti a kolegové z Partners. Nakonec se z řad těchto klientů a lidí z Partners podařilo získat 64 700 korun, které odevzdala jménem všech dárců Vašíkovým rodičům VIP-CO poradkyně Kateřina Dzurová.    

„Nejen, že pomáháme lidem s financemi, ale je dobré spojit dobré lidi a kolegy z Partners a pomoci malému chlapci. Všem mnohokrát děkuji ještě jednou, akce byla krásná a Vašík si užil dárky, které dostal. V takových chvílích si uvědomíme, že malichernosti, které každodenně řešíme, jsou méněcenné oproti tomu, co řeší nemocní lidé a jejich okolí,“ vzkazuje Kateřina Dzurová.   

Děkujeme všem, kteří se zapojili. Pomáhat si má smysl!

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: