Zaručená cesta k posunu kariéry: dejte lidem víc, než od vás čekají

Zuzana Fendrychová | 26. 9. 2022 | Vstoupit do diskuze

Máte-li možnost zúčastnit se akce pod taktovkou nejnovější partnerky skupiny Partners Kristiny Žůrkové, buďte si jistí, že svůj čas nepromarníte. Taková příležitost se na začátku září naskytla účastníkům jihočeského BusinessDay v Kájově. Kousek za Český Krumlov přijela i koučka a vizionářka Renata Angelo, která vzácně trávila letošní léto v České republice.

Zaručená cesta k posunu kariéry: dejte lidem víc, než od vás čekají

Spoluautorka světového bestselleru Pushing To The Front a knihy Nový Začátek, kterou napsala společně s Brianem Tracym, ohromila publikum svým vystoupením, které původně vůbec nebylo v plánu. Zamýšleným speakerem byl Peter Urbanec, ale pro nemoc ho doslova na poslední chvíli nahradila Renata Angelo. „Podařilo se mi během jediného dne domluvit Renču, za což jí velmi děkuju. O to víc, že žije v Austrálii a udělala si čas během výjimečného pobytu v Čechách,“ vzkazuje iniciátorka akce Kristina Žůrková.  

Renata Angelo se osobnímu, profesnímu a duchovnímu rozvoji věnuje přes 20 let. „Její školení bylo skvělé, spousta energie a uvědomění,“ shrnuje pocity z vystoupení Renaty Angelo sama Kristina Žurková. A rozhodně není sama, v kom koučka zanechala silné dojmy. „Pokud jdete na schůzku s tím, že něco potřebujete, je to špatně. Jděte za klientem s dotazem, s čím můžete pomoci, co můžete udělat? Pokud opravdu chcete, aby se váš business lépe rozvíjel, dávejte lidem víc, než od vás čekají,“ utkvělo například v paměti Šimonu Janovskému.

Možnost srovnání v čase měla Renáta Baštář Švejcarová, která se kdysi účastnila společné konference Briana Tracyho a Renaty Angelo: „Už tehdy jsem se jejich radami začala řídit a můj příjem se opravdu zvýšil. Velmi ráda jsem Renču viděla znovu a překvapilo mne, jaké smýšlení má a na čem úspěšně funguje. V hlavě mi ještě dlouho zůstane informace, že pokud nebudu mít své sny, které si budu plnit, tak mi vesmír nějaké přidělí.“

„BusinessDay přesně splnil to, co jsem si přála. Lidem pomoci po letních měsících správně nastartovat byznys pro podzimní měsíce,“ dodává Kristina Žůrková s tím, že každé setkání s kolegy je pro ni inspirací do další práce: „Těším se na každou společnou akci, na osobní setkání s lidmi, na tu skvělou atmosféru, kterou si společně dokážeme vytvořit. Těším se na příval energie, který vždy načerpám, a odvážím si do dalších dnů.“

10

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: