KONFERENCE BUDOUCNOST PARTNERS

Lucie Weissová | 18. 9. 2020 | Vstoupit do diskuze

Máme za sebou další skvělou akci. A i za ztížených podmínek jsme / jste to zvládli bravurně. Partners to je budoucnost!

KONFERENCE BUDOUCNOST PARTNERS

Navzdory respirátorům a měření teplot se úsměvy rozdávaly na všechny strany – alespoň očima. Do kongresového centra dorazily 2 skupiny lidí podle toho, zda si vybraly leadership část, nebo tu investiční. O prezentaci Petra Borkovce, který se věnoval finanční skupině, však nepřišel nikdo.

V rámci budovatelského úseku se nejprve slova ujal Radim Lukeš se svým poselstvím: „Uvědomme si, co máme, co budeme mít, jak může a bude vypadat naše budoucnost!“ Vystřídal jej rozhovor bez přetvářky v podání Michala Krejčího a Petra Skuly, kteří prozradili, čím nejvíc žijí. O svou kariérní cestu se podělili čerstvě povýšení Jan Frantík (D2) nebo Petr Douša (D1). A nechyběl ani David Kundrt v debatě s Honzou Pantůčkem, Lubošem Novákem a Pavlem Vostrčilem, kteří probrali podnikání, nábory nebo třeba výchovu (ne tu rodinnou). Odpoledne přišel na řadu Petr Borkovec.

Ve stejný čas, pouze o patro níž, zrovna mluvil Petr Borkovec, kterého na pódiu vystřídala Lucka Simpartlová a nejvíce očekávaný host Matthias Zeinitzer z BlackRock, který se s námi spojil alespoň na dálku. Martin Mašát pak přítomným objasnil, jak řídí fondy Partners a přidal k tomu i svůj výhled na vývoj trhu. V odpolední části pohovořil Petr Bartoš o Warrenovi a Servisní analýze a Tomáš Trčka společně se Zdenkou Klapalovou z Knight Frank o nemovitostech v kovidové době. Ondra Koňák se ještě nakonec zaměřil na akciové trhy a dividendové strategie.

Nechybělo ani povyšování a oceňování! Tak zas příště - třeba už respirátor free.

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: