Účast nezbytná: Den úspěšných podnikatelů 2019

Markéta Daxnerová | 21. 2. 2019 | Vstoupit do diskuze

Říká se, že inspirace je nejvyšší formou vzdělání. V roce 2019 ji máte možnost načerpat od špiček českého i světového byznysu. Stačí se zúčastnit březnového Dne úspěšných podnikatelů, který se stává skutečně exkluzivní akcí. V Česku vůbec poprvé na něm vystoupí Dan Ariely, Chief Behavioral Officer P2P pojišťovny LEMONADE a jeden z nejvlivnějších psychologů světa.

Účast nezbytná: Den úspěšných podnikatelů 2019

Dan Ariely je americký profesor psychologie a behaviorální ekonomie, který patří mezi 50 nejvlivnějších žijících psychologů světa. Jeho knihy patří k světovým bestsellerům a na sociálních sítích dosahuje obrovské sledovanosti. Na Twitteru čte jeho příspěvky pravidelně 157 tisíc lidí a v rámci globálního TEDu mají jeho přednášky 10,5 milionu zhlédnutí. V Praze vystoupí vůbec poprvé!

Petr Borkovec doporučuje
„Dan je skvělý, vtipný a přirozený spíkr a opravdu zajímavý člověk. A především je to jeden z nejznámějších psychologů na světě a Chief Behavioral Officer P2P pojišťovny LEMONADE (obdoba PKP). Byl jsem na dvou jeho přednáškách v Amsterdamu a dozvěděl jsem se o tom, proč se lidé chovají tak, jak se chovají a jaká je za tím ekonomika a byznys a jaký by za tím mohl být byznys, více než za celý život.

Kdo mě zná, tak ví, že fakt nemusím většinu různých školitelů a jsem k nim a jejich přidané hodnotě pro posluchače hodně skeptický a stejně tak nemusím většinu psychologů – zde jsem ale opravdu nadšen, protože toto je skutečný vědec lidských pohnutek a chování, které převádí do obchodu, byznysu a ekonomie, a to přes mega jednoduché a pochopitelné příklady. TEDY, DEJTE SI DO DIÁŘE 21. 3. 2019 – CELÝ DEN A VĚŘÍM, ŽE NEBUDETE LITOVAT,“ říká Petr Borkovec.

Úspěch není náhoda
Sám Petr Borkovec bude dalším řečníkem Dne úspěšných podnikatelů. Vystoupí v diskuzi s neméně úspěšným podnikatelem a vizionářem Tomášem Čuprem na téma ÚSPĚCH NENÍ NÁHODA. Dozvíte se například, jak na osobní a podnikatelskou motivaci, řízení času a priorit nebo výběr a vedení správných lidí.

Zvýhodněné vstupenky pro Partners i jejich hosty
Řečníci akce jsou exkluzivní a od toho se odvíjí i cena vstupenek. Poradci Partners mají ale speciální cenu 1600 Kč včetně DPH a rovněž cena vstupenky pro jejich hosty je výrazně nižší, než pro veřejnost. Stojí 3000 Kč včetně DPH. Vstupenky se v obou případech kupují přes Manažer seminářů a poplatek za vstupenku se strhne následně z provize poradce.

Veřejnost má možnost koupit vstupenku přes speciální stránku na Peníze.cz. Její cena je 5999 Kč včetně DPH, přes Partners tedy vy i vaši hosté výrazně ušetříte!

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: