Velké Post Info na Seči: Zdroj energie na celý rok

Lucie Weissová | 21. 1. 2019 | Vstoupit do diskuze

Vstup do roku 2019 proběhl v partnersví Petra Kroupy, Jitky Lucbauerové a ředitelství Jana Hárovníka, Davida Kundrta a bratrů Frantíkových ve velkém stylu. Na Post Infu na Seči se sešlo 12. ledna přes 300 lidí z řad nováčků i ostřílených matadorů. A podle zúčastněných to byla jedinečná akce s výbornou atmosféru, která je nabila energií do další práce.

Velké Post Info na Seči: Zdroj energie na celý rok

„Velké lednové Post Info je takový náš výkop roku. Letos ho ve spolupráci s Jitkou, Honzou Hárovníkem, Davidem Kundrtem a Frantíkovými organizuji již potřetí a tradičním cílem je podpora náboru. Kromě toho se snažím dát lidem vždycky něco navíc, takže tentokrát to máme pro hlavní skupinu účastníků koncipované jako veletrh inspirace. Pro ředitele jsem si připravil exkluzivní program koučinkové firmy Mentally Fit Institut, se kterou již nějakou dobu spolupracuji, a jejíž koncept vychází ze sportu. Lektoři Mentally Fit Institut totiž po celém světě koučují mimo jiné okolo 25 olympijských vítězů,“ popisuje akci její hlavní organizátor Petr Kroupa.

Jitka Lucbauerová dodává, že „rolí Partnerů a ředitelů je vytvářet správné prostředí pro spolupracovníky. Právě prostředí totiž člověka formuje a Post Infa jako zde na Seči mají velký vliv na formování našich lidí…. Vytváříme skvělou atmosféru a vzdělávání, která jsou šitá na míru spolupracovníkům dle jejich pozice a v neposlední řadě, tu vznikají a věřím, že ještě vzniknou lokální spolupráce, které pomáhají vytvářet správné prostředí i v našich kancelářích.“

Vzdělávání na míru pro byznys i pro život

Velké i malé sály luxusního hotelu Jezerka jsou plné. Účastníci velkého Post Infa byli rozdělení do devíti skupin dle svých zkušeností a věnuje se jim čtyřicet školitelů z řad Partners. Tématy jsou klientská práce, nábory a manažerská práce. Na ředitele čeká speciální seminář s mentálním a sportovním koučem Janem Procházkou z již zmiňovaného Mentally Fit Institutu a bývalým úspěšným hokejistou, dlouholetým hráčem NHL a dvojnásobným mistrem světa Tomášem Mojžíšem. Mluví se mimo jiné o energii a stresu a jeho vlivu na pracovní výkon. Dlouhodobý stres podle přednášejících narušuje hormonální rovnováhu člověka a snižuje množství energie, která je klíčová ve všech oblastech života včetně byznysu. Co s tím? Důležitý je nejen dobrý spánek, pohyb či kvalitní strava, ale i dobré vztahy v týmu či jasně definovaný cíl, který dává práci smysl. To vše obnovuje rovnováhu v těle i mysli.

Directoři Jan a Martin Frantíkovi byli po skončení semináře s mentálním koučem nadšení. „Konečně se dostalo se vzděláním na tomto typu akce i pro ředitele, čehož si velmi vážím,“ uvedl Martin Frantík. „Zjistili jsme, že na tom nejsme po psychické ani fyzické stránce úplně skvěle a je třeba se na to zaměřit. To co jsme se dozvěděli, nám zkrátka pomůže i v běžném životě, nejenom v byznysu,“ doplnil Jan. Martin souhlasí: „ Mělo to přesah, který nám pomůže být lepším lídrem i člověkem.“

Ocenění pro nejlepší

Po večeři následuje jmenování do pozic a vyhlašování nejúspěšnějších za uplynulý půl rok. Nejlepší obchodník je Luboš Novák s výkonem 7662 BJ. Nej M1 opět Luboš Novák, nej M2 Michal Višenka, pro ocenění pro nejlepší M3 si přichází Petr Douša a pro D1 Jan Pummer. Nejvíce rostl Senior Manager Tomáš Křížek, a to o 143 %.  I růsty na dalších pozicích jsou slušné: M3 Jan Zvara navýšil svůj byznys o 60 % a D1 Martin Frantík o 42 %.

Super atmosféra

Akce tohoto druhu jsou vždy unikátní díky atmosféře a velké koncentraci úspěšných lidi. Musím říci, že zrovna tento firemní víkend patřil mezi ty úplně nejvíce povedené. A to z několika pohledů: 1. vysoká úroveň seminářů a hlavně výborné výkony školitelů, 2. skvělá atmosféra večer, 3. po dlouhé době jsem byl v pozici posluchače bez jediného svého semináře. A navíc jsem měl možnost být na super inspirativním semináři s Janem Procházkou a Tomášem Mojžíšem, který mi ukázal opět mnoho paralel mezi naším podnikáním a sportem. Takže za mě opravdu pecka,“ hodnotil akci ředitel Jan Pantůček.

Consultantka Petra Jirsová z týmu Karolíny Somrové (M1) byla neméně nadšená: „Na akce tohoto typu se vždycky těším. Sejde se super parta lidí, je tu spousta energie a příležitost předat si zkušenosti a navíc si odpočinu od každodenního stereotypu.“ Její kolegyně Lucie Janoušková (Consultant II) přikyvuje: „Pro mě je tahle akce ještě důležitější, protože tady je prostředí, která kolem sebe běžně nemám. Vždycky mě to nabije na několik dalších dní. Částečně jsem totiž ještě zaměstnaná a navíc se starám o malou dceru, s tím, že v tomto roce se chci naplno vrhnout do podnikání.“

„Jsme rádi, že se Petr Kroupa velkého Post Infa opět ujal a dohodli jsme se, že v tom budeme určitě pokračovat. S kýmkoli jsem dnes mluvil, tak si akci chválil,“ uzavírá Martin Frantík.

11

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: