Den inspirace v Olomouci: 10 příběhů a cest k podnikání

Partners | 14. 12. 2018 | Vstoupit do diskuze

„Pláž s bílým pískem, moře před námi, vodní dýmka a víno na stole. Slovo dalo slovo, myšlenka řečená nahlas se stala nápadem, nápad se správnými lidmi vizí a vize s termínem se po šesti měsících stala realitou,“ popisuje zrod listopadové akce Den inspirace JINAK aneb 10 příběhů 10 podnikatelů Joanna Bilanová (M2).

Den inspirace v Olomouci: 10 příběhů a cest k podnikání

Myšlenka se zrodila v Izraeli, kde se v dubnu konal byznys trip, kterého se organizátoři akce a zároveň úspěšní manažeři Partners, Michal Řezáč (M1), Vilém Mikeška (M3), Michal Višenka (M2), David Michálek (M3), Joanna Bilanová (M2), Veronika Coufalová (M1) a spol., účastnili. Cíl byl jasný: ukázat lidem kolem nás, že to co děláme, má smysl. Že je jedno jestli nám je 20 nebo 40 let, že nezáleží na tom, jestli jste muž nebo žena, jestli pocházíte z Chebu nebo Havířova, že není důležité, jestli jste z bohaté nebo chudé rodiny, že nezáleží na tom, jestli máte nebo nemáte diplom, ale že podnikání s Partners je o obrovských možnostech a příležitosti, kde je jen na nás samotných jestli se o úspěch popereme nebo ne.

Každý z deseti manažerů dostal za úkol pozvat 10 účastníků akce, 4. 11. tak na ně ve velkém sále hotelu Clarion v Olomouci čekalo 100 lidí odhodlaných slyšet jejich 10 podnikatelských příběhů.

Výsledek: 100 nadšených lidí

„Takovou akci nikdo z nás před tím neorganizoval, výstupy tedy mohly být 2 – buď totální katastrofa, nebo velký úspěch. Po 8 hodinách inspirace, smíchu, někdy i slz, velkého respektu a uvědomění se 100 lidí rozešlo s tím, že celý den předčil jejich nejodvážnější očekávání! K dnešnímu dni z nich 15 prošlo pohovory, 30 se stalo klienty a do budoucna možná i spolupracovníky,“ popisuje Joanna.

A co akce znamenala pro 10 odvážných manažerů:

  • „Tíhu zodpovědnosti, ale zároveň radost, že se myšlenky stávají realitou.“
    Michael Řezáč (M1)
  • „Úspěch není náhoda, ale neustála práce na sobě.“
    Michal Višenka (M2)

  • Zodpovědnost a dobrou partu.“
    Vilém Mikeška (M3)
  • „Hodně mladých a ambiciózních lidi na jednom místě v prostředí pozitivní nálady a inspirace.“
    David Michálek (M3)
  • „Hlavně se z toho nepos…“
    Jiří Orava (M1)
  • „Nejlepší akci roku, protože byla naše. Obrovská zodpovědnost a překonání sebe sama.“
    Veronika Coufalová (M1)
  • „Obrovskou pecku, možnost ovlivnit a inspirovat a nakopnout 100 lidí z různých pracovních pozic, regionů a věku.“
    Radek Strašík (M2)
  • „Akce předčila očekávání jak organizátorů, tak účastníků, Díky různorodosti školitelů byla akce úplně pro každého hosta. Výsledky jsou vidět jak na infech, tak v atmosféře týmů přednášejících.“
    Martin Neuhybl (M2)
  • „Že takovou akci neudělal nikdo před námi, neznamená, že my nemůžeme být první.“
    Joanna Bilanová (M2)
  • „Když vím jak a mám proč, tak nic není problém.“
    Petr Bednář (Senior Consultant III)

Být odvážný se vyplatí

„Šířit myšlenku byznysu mezi lidi se vyplatí. Nás 10 se rozhodlo nechat předsudky a strachy ve skříní a jít hlásat svůj příběh a možnosti, které díky podnikání s Partners máme.  A věřte tomu nebo ne, ale to že si můžeme zorganizovat diář podle sebe, odjet na „prodloužený víkend“ i v týdnu, ovlivnit jestli vyděláme 60 nebo 260 tisíc opravdu není standardem a nás si proto přišlo poslechnout 100 lidí! Příště bude možná i 1000,“ uzavírá Joanna.

8

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: