Modřany slavily 840 let! Byli jsme u toho

Lucie Weissová | 11. 10. 2018 | Vstoupit do diskuze

Koncem září se stal modřanský Freestyle park dějištěm zasloužených oslav. Proběhla tu akce s názvem „840 let – Slavnost při příležitosti připomenutí trvalého osídlení území Modřan“. V rámci dvanáctihodinového programu si přišli na své jak malí občánci, tak dospělí z Prahy 12 i okolí. Na událost zavítal také Ľuboš Mrázik (M1), aby ji nejen podpořil, ale také zjistil, jak jsou na tom přítomní s finanční gramotností.

Modřany slavily 840 let! Byli jsme u toho

Úctyhodných 840 let uplynulo od dob trvalého osídlení městské části Modřany. To se jednoduše nedalo přejít, čemuž odpovídal i pestrý program připravený jak pro malé, tak ty větší. Akci zahájil v 10 hodin moderátor Slávek Boura a všechny přítomné seznámil s tím, jak celý den proběhne.

Na děti tu čekala show s princeznou Áňou, hasičský sbor, kouzelnické vystoupení Jana Komberce nebo přednáška o Bezpečnosti a sebeobraně dětí s praktickými ukázkami. A dorazili také oblíbení youtubeři. Ve večerních hodinách pak odstartoval koncert kapely ORIENT.

Ľuboš Mrázik, který se často podílí na různých charitativních projektech, se do oslav zapojil a povídal si s lidmi na téma finanční gramotnosti. Návštěvníci si svou finanční gramotnost testovali v dotaznících a různá úskalí pak s Ľubošem rovnou probírali. Děti si za vyplněný test radostně odnášely drobné dárky a Ľuboš zas prima pocit z vydařeného dne.

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: