HOT Trip do Ruska: S Partners na věčné časy a nikdy jinak

Partners | 13. 9. 2018 | Vstoupit do diskuze

Zdrastvujte! Třicet pět nejrůstovějších manažerů absolvovalo další z řady zážitky nabitých HOT Tripů. Tentokrát v zemi, kde zítra znamená již včera, a která se za poslední dekádu opravdu dynamicky mění. Co všechno mohli Partners během pěti dnů v Moskvě a Petrohradu zakusit a jak jim chutnali ruské pelmeně?

HOT Trip do Ruska: S Partners na věčné časy a nikdy jinak

Hned od začátku bylo jasné, že v Rusku jde opravdu vše! Nejprve všechny šokoval balet v bezprostřední blízkosti a následně se po úvodním přesvědčovacím slově Radima Lukeše všichni, až na jednoho držáka, hromadně přesunuli z volitelné aktivity A na volitelnou aktivitu B – slavné muzeum umění Ermitáž. A nebyl důvod litovat! Kdo by nechtěl nahlédnout do více než tisícovky krásných komnat a vstoupit do labyrintu prohlídkové trasy o délce 22 km.

Pokud jste v Petrohradě, nesmíte minout bitevní křižník Aurora. Nejmenované jedince však více než historie lodi zajímalo, jak ji potopit či alespoň nabarvit na růžovo. Aby se prý nezapomnělo…. Další kroky směřovaly do zlatem blyštícího se Petrodvorce, kde bez průpravy hokejového obránce, nebyla téměř šance probít se všudypřítomnými asijskými turisty a vychutnat si carské komnaty. I tak to ale stálo za to.

Dalším zážitkem byla noční cesta vlakem do Moskvy, kde všichni při hledání sprch a jídelního vozu přesáhli denní limit pro počet kroků. Zkrátka Rusko, jak má být.

Chcete vědět, jak to bylo dál? Pokračování článku najdete v zimním čísle časopisu JsmePartners, které vyjde v prosinci. V mezičase doporučujeme zabojovat o neméně zajímavý HOT Trip do Indie. Opět pojede 35 nejrůstovějších manažerů, z toho nejlepších 15 i s partnerkou. Zavítají mimo jiné do jihoindické Kerály, známe svými krásnými plážemi, a rušného Dillí.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: