RADOSTNÝ SMÍCH DĚTÍ A několik KILOMETRů V NOHÁCH

Lucie Weissová | 30. 7. 2018 | Vstoupit do diskuze

Nabitý víkend prožil finanční poradce Karel Caldr, který se účastnil rovnou dvou společenských akcí pod záštitou Partners. Dětského dne v rámci běžeckého závodu „Vyběhnutí se zimou” ve Lhenicích a Dětského dne ve Střížkově. A reakce byly skvělé.

RADOSTNÝ SMÍCH DĚTÍ A několik KILOMETRů V NOHÁCH

Ten víkend panovalo nebývale pěkné počasí, a tak si běžci svůj závod na 6 či 9 kilometrů v rámci Vyběhnutí se zimou dosyta užili. Stejně tak činorodé děti, které svou nevyčerpatelnou energii mohly soustředit na 3km trasu. Partners v čele s poradcem Karlem Caldrem byli jedním hlavních partnerů této sportovní události a pro nejmenší připravili doprovodný program, aby se dospělí mohli naplno věnovat svému výkonu. 

O den později se na Dětském dnu ve Střížkově sešlo na 70 dětí z okolí a Českých Budějovic. Jeho cílem bylo potěšit místní děti i ratolesti klientů, což se podařilo. „Dětský den ve Střížově považujeme za velice povedenou akci. Největší úspěch sklidil skákací hrad, puzzle a koloběžka. Disciplíny potřebné k získání dárků a cen chtěly mít děti samozřejmě rychle za sebou, protože zmrzlina, plyšáci a spousta další cen byla hodně lákavá,“ popisuje Karel Caldr průběh akce.

Děti i rodiče pak zaujalo skládání Partners loga, kde si díky jeho relativní složitosti procvičili týmovou komunikaci. Jelikož se ve stejný den konal také charitativní ADRA běh pro těžce nemocného Martínka, kterého se přítomni neměli možnost zúčastnit, uspořádali organizátoři včetně Karla Caldra ranní vyběhnutí pro Martínka, do něhož se nakonec zapojilo úžasné střížovské jádro a tím pomohlo jedné  rodině v těžké situaci.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: