Být VIP někdy bolí

Lucie Weissová | 20. 7. 2018 | Vstoupit do diskuze

Petr Borkovec dorazil z Wimbledonu, 82 VIPek z různých koutů Čech. Z jediného důvodu. Dvoudenní konference v brněnském hotelu Maximus slibovala parádně strávený čas.

Být VIP někdy bolí

Nestává se tak často, aby všichni přijeli na místo určení včas. Na konferenci pro nejlepší VIP C a VIP CO se však poradci sešli nejen na minutu přesně, ale dokonce i několik hodin v předstihu. Snad to způsobila přítomnost Petra Borkovce, vidina odpočinku ve wellnessu nebo očekávání z různorodého programu, každopádně pořadatelé byli spokojeni.

Hned po příjezdu poradce přivítali kolegové z AXA vybavení vstupy do oázy klidu, respektive spa, který většina hned využila. Ve wellness centru o rozloze 4000 m2 se pod jednou střechou nacházely termální bazény, privátní spa & masáže a saunový svět, takže si každý přišel na své. Po náročném relaxu přišlo na řadu občerstvení a také první pracovní část, v níž se úvodního slova ujala AXA a představila přítomným novinky.

Po krátké přestávce následovala prezentace Petra Borkovce. Petr přijel přímo z letiště a hned v začátku posluchače pobavil větou, že jsou všichni lépe oblečení než on a je vůbec rád, že měl aspoň minutu, aby si na letišti koupil nové triko. 

K dalším volnočasovým aktivitám patřil paintball. Kdo se ho někdy účastnil, ví, že i pěkně bolí. O tom už ale více v podzimním čísle časopise JsmePartners.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: