Izrael trochu jiným pohledem

Lucie Weissová | 16. 6. 2018 | Vstoupit do diskuze

Přestože jsou lidé z Partners zvyklí cestovat po celém světě, Izrael je jiná. Zastavte se na okamžik a vstupte s námi do míst, kde se náboženství a historie prolíná s dnešním světem. Poznejte Izrael očima našich 40 nejlepších manažerů.

Izrael trochu jiným pohledem

Zeptat se čtyřiceti top manažerů napříč Partners, jaké netradiční zážitky si z Izraele přiváží, byla trefa do černého, ale zároveň trochu přešlap, protože i tento článek má pouze omezený počet znaků. 

Na „účastníky zájezdu“ totiž čekal šestidenní bohatý program, který zahrnoval mj. prohlídku starověkého přístavního města Jaffa, města Caesarea, kde se nacházejí trosky antického Herodova města, a chybět samozřejmě nemohl Jeruzalém, oáza Ein Gedi či „plavání“ v Mrtvém moři.

Pro Jiřího Brožka byla netradičním zážitkem samotná návštěva této blízkovýchodní země, kterou kolem dokola obklopují nepřátelské státy, co ji chtějí více či méně vymazat z mapy. Silně na něj zapůsobila také místa, kudy kráčel, bydlel a učil se Ježíš Nazaretský – známý nejen celému křesťanskému světu, ale také tomu židovskému a arabskému.

Izrael však nebyl „pouze“ o vjemech kulturních a historických, ale také o byznysové inspiraci, o níž se postaral Radim Lukeš a navzájem i samotní manažeři.

Jak trip do Izraele probíhal, kam všude se přítomní podívali a co konkrétně je obohatilo v rovině podnikatelské, se dozvíte v podzimním čísle JsmePartners. Máte se nač těšit!

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: