S Partnery do USA! Inspirace zaručena

Lucie Weissová | 23. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze

Společné setkání s Partnery společnosti je vždycky obohacující, což potvrzují i dva ředitelé, kteří dostali příležitost být u toho. A kam vyrazili? Za oceán.

S Partnery do USA! Inspirace zaručena

Pět dní trval byznys trip v USA, konkrétně v New Yorku a Washingtonu, kam se vydala inspirovat čtveřice Partnerů: Petr Borkovec, Radim Lukeš, Jitka Lucbauerová a Mike Oppl s dvojicí ředitelů: Davidem Kundrtem (D2) a Michalem Krejčím (D2).

Řešily se zejména systémové prvky dlouhodobého růstu Partners a vyměňovaly se zkušenosti napříč partnerstvími. „Kamkoliv se jede s našimi Partnery, tak vzájemná inspirace je to nejvíc, co si odvážíme. Ameriku miluji, protože americký sen vychovává úspěšné a vítězné typy a tento systém bych rád přenesl i k nám do byznysu. Rozdíl mezi Evropany a Američany je, že jsou hrdí na všechno, co dokázali a umí to velmi úspěšně prodat, což se od nich musíme naučit!“ řekl Partner Radim Lukeš.

Z výletu do USA se také zrodila zajímavá spolupráce ředitelů Davida Kundrta a Michala Krejčího ohledně dvou podnikatelských soustředění, kde budou obchodní partneři cíleně a intenzivně trénovat dovednosti z oblasti klientské i náborové. Oba pánové také ocenili rozhovory s Petrem Borkovcem, od něhož načerpali spoustu zajímavých myšlenek.

Kromě práce zbyl čas i na návštěvu věhlasných míst a akcí. „New York je skvělé město. Vidět Empire State Building, Wall Street, Ground Zero, letadlovou loď Intrepid či Central Park je nezapomenutelné, nicméně ještě větší dojem na mě udělal Washington DC. Jako aktivní sportovec jsem si nejvíce užil finále Východní konference NHL mezi Washington Capitals a Tampou Bay,“ shrnul Mike Oppl.

Tak kam příště?

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: