Začíná NEKONEČNO. VÝROČNÍ KONFERENCE 2018

Lucie Weissová | 25. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze – 1 komentář

Rok 2018. Téma NEKONEČNO. Výroční konference v brněnském Sono centru právě startuje a vy se pevně držte, ať vás příval novinek a aktuálního dění nepřeválcuje. On-line reportáž z místa činu je tu!

Začíná NEKONEČNO. VÝROČNÍ KONFERENCE 2018

9:40 Právě začínáme! V sále potemnělo, na středové LED obrazovce byl zahájen odpočet. 3-2-1 START! Sonem se rozléhá živá hudba dívčího kvarteta Coffee Quartet. Na pódium přichází moderátorka Barbora Černošková a uvádí jedenáctou Výroční konferenci na téma NEKONEČNO. 

Myšlenka letošní konference vznikla díky roku 2018. V Partners se snažíme dělat věci JINAK, proto jsme osmičku na konci letopočtu otočili naležato a vzniklo nekonečno. V Partners vidíme nekonečný potenciál našeho byznysu!

9:50 Moderátorka Bára Černošková představuje svého kamaráda - kouzelníka Roberta Foxe, který celému sálu předvádí, jak se "rozmnožují" peníze...

10:00 Petr Borkovec se ujímá slova. Deset let již máme za sebou, co nás čeká v další dekádě, kam směřujeme? A hlavně: jdete tam s námi? Vize Partners zůstává stejná: našim klientům poskytovat skvělou komplexní službu a dlouhodobý servis, být lídrem a inovátorem trhu a změnit trh finančních služeb v Česku.

Partners chtějí nahradit Českou poštu, získat do podnikání, zaměstnání i projektů nejlepší lidi. Věří, že jen přes silné lokální finanční skupiny lze vytvořit skvělou službu a produkty.

Petr dále hodnotí první kvartál 2018, který je historicky nejlepším 1Q! "Doufám, že nešlo jen o nějaký výkyv," vtipkuje Petr Borkovec s vážností. Nakonec sál seznamuje s novinkami, jako je PATNERS ROYAL a představuje brand NOVÉ POJIŠŤOVNY s názvem: simplea. = SIMPLE PLEASE! Blíží se nový ANAKIN i AKCIOVÝ PROGRAM.  

11:00 Jitka Lucbauerová svou prezentaci začíná shrnutím vývoje a růstu Partners. Říká, že: "Smyslem naší práce je budovat majetky našich klientů." Hlavním a těžkým úkolem je změnit princip finančního myšlení klientů a naučit je dodržovat rovnici bohatých 10-20-30-40.

11:21 Radim Lukeš se na úvod ptá a zároveň si odpovídá na otázku, proč se Výroční konference koná v Brně. Důvod je prostý, 6 ze 7 povyšovaných poradců pochází z Brna...A také proto, že si to přál Petr Borkovec. Rok 2018 má být rokem hojnosti, novým startem.

"Finanční poradce Partners není job, je to poslání. Naše hodnoty jsou to, co nás odlišuje od ostatních. Nepomůžou nám řešit naše problémy, ale dávají naší práci smysl," motivuje všechny. Velké rezervy spatřuje v sebevědomí, je potřeba ho budovat, neboť "sebevědomí odděluje výjimečné od průměrných". Další úlohou Partners je vychovávat bohaté klienty, učit lidi myslet jinak. V závěru prezentace Radim pouští video, aby poradce navnadil, kam se v roce 2018 pojede na tripy: Izrael, Rusko, Portugalsko, Omán.

12:00 Petr Welsch před lety přijal výzvu tovaryše a začal budovat dceřinku Partners Financial Services Polska, S.A. Prostřednictvím videa všem přiblížuje její fungování a cíle. Aktuálně jsou již Partners Polsko nezávislí na holdingu a chtějí růst i dál. 

12:15 Přichází první povyšování - na M1. Vyvolenými jsou: Marián Baňas, Pavel Dosoudil, David Hlušička, Jakub Horváth, Lukáš Hromek, Jana Knapíková, Kryštof Knápek, Adéla Kniezková, Jiří Lamka, Iveta Menšíková, Monika Michálková, Tomáš Morcinek, Vojtěch Nekvasil, Petr Purmenský, Martin Randuch, Richard Sázavský, Jiří Symon, Ondřej Šťastný, Dagmar Voloczková, Tomáš Zahradník, Anna Duda, Konrad Duszyński, Anna Kubarska, Slawomir Kuś, Roksana Śliwka, Wieslawa Ziajka. 

12:22 Další kategorií jsou nové M2! Mezi šťastné patří: Nina Bohumelová, Tomáš Bubeník, Zuzana Červenková, Aleš Voráček, Lukáš Dont, Jitka Frolíková, Ondřej Gomola, Michal Hojdar, Michal Hubený, Ján Kalocsányi, Martin Kubát, Marcela Lesková, Jiří Rosek, Michal Sklenář, Marek Vincenec, Pavel Vostrčil, Dawid Koziol.

12:30 Oběd

13:30 Po chutném občerstvení vstupujeme do 2. části programu, kterou opět zahajují krásně znějící studentky z Coffee Quartet.

13:45 Moderátorka Barbora Černošková pouští působivé video, jak vznikly letošní trofeje. Precizní práce!

13:48 Mike Oppl vbíhá na jeviště, přebírá mikrofon a zdraví: Zdar jak sviňa! :) Zve Radima Lukeše k sobě a předává mu luxusní dárky v podobě výbavy pro fanouška Sparty - papuče, župan a polštář klubu Kometa Brno. I Radim předává Mikeovi dárek - hokejový dres s logem Sparty na zádech.

Mike Oppl vyhlašuje kategorie:
Nejlepší obchodník - 1. místo: Zdeňka Maroušková, 2. místo: Tomáš Malkus, 3. místo Martin Jedlička. 
Nejlepší Partners market - 1. místo: PM Nové Sady, 2. místo: PM Semily, 3. místo: Josef Uchytil.
Nejlepší Team Manager - 1. místo: Zuzana Červenková, 2. místo: Luboš Novák, 3. místo: Marcela Lesková.
Nejlepší Executive Manager - 1. místo: Zdeněk Hromek, 2. místo: David Michálek, 3. místo: Petr Ťažký. 
Nejlepší Senior Manager - 1. místo: Ladislav Šabo , 2. místo: Kamil Masný, 3. místo: Martin Frantík.
Nejlepší Director - 1. místo: Michal Krejčí, 2. místo: David Kundrt, 3. místo: Aleš Plch.
Nejlepší Senior Director - 1. místo: Jan Vodehnal, 2. místo: Kristina Žůrková, 3. místo: Marek Liška.

14:45 Iluzionista Robert Fox se vrací se svou zábavnou magickou show a zapojuje publikum. Robert si s myslí učinkujících ze sálu pěkně "pohrál". Dokonce i Petr Borkovec hledí lehce nevěřícně.

  

15:15 Nastává další povyšování. Mezi M3 vstupuje: Zdeněk Hromek, Karel Jiříček, Jan Peša a Petr Ťažký.

15:20 Pauza na kávu

16:10 Za doprovodu líbezných tónů violoncella Terezie Kovalové vstupujeme do 3. bloku! It´s a beautiful day! K Terezii se nyní připojuje taneční skupina IF pod vedením Leony Qaši Kvasnicové.

16:30 Na pódium přichází Petr Borkovec a vyhlašuje Speciální kategorie!
Největší meziroční růst - 
1. místo: Luboš Novák, 2. místo: Michal Hojdar, 3. místo: Zdeněk Hromek.
Nejkvalitnější produkce - 1. místo: Zdeněk Hromek , 2. místo: Aleš Voráček, 3. místo: Jakub Lampart.
Nejlepší hypotekař - 1. místo: Tomáš Malkus, 2. místo: Zdeňka Maroušková, 3. místo: Jan Machoň.
Nejznámější mediální tvář - 1. místo: Lukáš Urbánek, 2. místo: Jiří Kubík, 3. místo: Vladimír Weiss. 
Nejlepší pravidelná produkce - 1. místo: Zdeňka Maroušková, 2. místo: Martin Jedlička, 3. místo: Tomáš Malkus.
Nejlepší servisní pobočka - 1. místo: PM Tábor s.r.o., 2. místo: PM Matusíková v.o.s., 3. místo: PM Doležal, s.r.o.
Velkopodnikatel roku - 1. místo: Marek Liška, 2. místo: Ladislav Šabo, 3. místo: Michal Krejčí.
Headhunter roku - 1. místo: Michal Krejčí, 2. místo: David Kundrt, 3. místo: Zdeněk Šimek.

17:05 Mike Oppl vede rozhovor s Terezií Kovalovou a pěkně si spolu notují. Mikeova dcera se také jmenuje Terezie, oba dva učí ve škole a narodili se ve stejný den - 10. září! Mike se svým povoláním neminul a ptá se Terezie na pojištění rukou a hudebního nástroje. Nástroj pojištění má, ruce ne!

 

S Terezií je to smršť v nejlepším slova smyslu. Nezapře svou ostravskou "náturu".     

17:21 Na pódiu se schází všichni Partneři a jde se na povyšování D1! Mezi ně patří: Martin Frantík, Petra Marková, Karel Masný, Tomáš Miček, Tomáš Rašovský, Ladislav Šabo, Martin Výmola. 

17:57 Jde do tuhého. Přivítejte D2 Davida Kundrta. 

18:20 Všichni jsou okouzleni světelnou Light Art Show, která zobrazuje, jaké budou HOT tripy v roce 2019. Jako vždy je na co se těšit!

18:30 Večer vrcholí! Den Jana Vodehnala! Nového D3, nového Partnera! Sledujeme video, jak Jan tráví svůj den a vzápětí běží další video, kde mu kolegové gratulují k jeho skvělému úspěchu. Jan razí heslo: "Štěstí přeje připraveným a Honzovi Vodehnalovi." Přichází mu blahopřát Partneři, jeho tým, celý sál vestoje aplauduje. Jan Vodehnal je dojatý a všem děkuje!

 

Honzovi přijíždí na kole osobně poblahopřát i jeden z jeho prvních vzorů - cyklista Ján Svorada a předává mu dárek - speciální cyklistický dres!

Velké díky také Partnerům.
Zaznívají poslední slova Petra Borkovce, Radim Lukeš s poděkováním zve na pódium i ředitelku marketingu Lucii Krejzovou. Výroční konference končí! My děkujeme, všem oceněným moc blahopřejeme a za rok se opět těšíme na viděnou!

13

Komentáře

Celkem 1 komentář v diskuzi

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

Radek Jonáš | 28. 5. 2018 12:30

konference byla super, dekuji za ni! spousta inspirace a motivace, organizacne vyborne zvladnute, takze palec nahoru! :-)

+1
+
-

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: