Pět kolaudací! Kamil Janda otevíral svou VIP kancelář ve velkém stylu

Lucie Weissová | 4. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze – 1 komentář

Příjemné s užitečným spojil poradce Kamil Janda, který v Českých Budějovicích se svým týmem otevíral vlastní VIP poradenskou kancelář. Svůj úspěch se rozhodl oslavit rovnou pětkrát! Kamil totiž ví, jak důležité je budovat dobré vztahy i image a na svůj debut se řádně připravil.

Pět kolaudací! Kamil Janda otevíral svou VIP kancelář ve velkém stylu

Na otvíračku, jež probíhala několik dní po sobě, sezval obchodní partnery, centrálu, klienty a samozřejmě kolegy z Partners. „Splnili jsme si náš společný sen a jsem vděčný, že jsme se o naši radost mohli se všemi podělit. Potvrdilo se, že společně v týmu dokážeme cokoliv,‘‘ řekl spokojeně Kamil. V jeho kanceláři se nakonec protočilo kolem 150 hostů, kteří si mj. mohli pochutnat na občerstvení špičkového kuchaře Massima Orlanda, který v ČB provozuje věhlasné bistro.

Na akci nechyběla ani Andrea Tindlová z marketingového oddělení, která průběh zhodnotila následovně: „Hlavním pozitivem celé akce bylo osobní seznámení s obchodními partnery. Klienti zase měli možnost poznat ostatní kolegy, kteří v kanceláři fungují. Díky tomu bude vzájemná komunikace daleko příjemnější. Všichni v Kamilově týmu táhnou za jeden provaz, mají naprosto skvělé pracovní i mimopracovní vztahy, což se odráží i navenek.“ Celé čtyři dny panovala skvělá atmosféra a ohlasy byly jen pozitivní. Tak ať se daří!

6

Komentáře

Celkem 1 komentář v diskuzi

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

Helena Tomková | 8. 5. 2018 09:53

Kamile, srdečně ti blahopřeji ke krásným prostorám, ale hlavně ti přeji mraky úspěchů a stále hodně pohody, kterou kolem sebe rozdáváš. Jsi pro nás v Praze velkou inspirací a já osobně ti skutečně fandím! )))

+5
+
-

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: