Odměna a motivace v jednom? Lístky na FC Barcelona – Atlético Madrid

Lucie Weissová | 23. 3. 2018 | Vstoupit do diskuze

„Je od začátku parťákem, má neuvěřitelnou schopnost sebekontroly a plánování. Byznys ho baví a je to vzor pro ostatní,“ tak mluví Tomáš Hummel (D1) o Radimu Křížkovi ze svého ředitelství. A jak si ho váží, dal patřičně najevo. Radim vyrazil na zápas FC Barcelona – Atlético Madrid. Tak se mu pojďme podívat trochu „na kobylku“!

Odměna a motivace v jednom? Lístky na FC Barcelona – Atlético Madrid

Radime, v Partners působíte už od roku 2007. Nejdříve jako manažer, teď VIP Consultant, proč ta změna?
Každý v něčem vynikáme, a naopak zaostáváme. Mojí silnou stránkou je obchod a klientská práce. Tam jsem se také našel. Se spoustou klientů mám vybudované přátelské vztahy a baví mě se s nimi, i jejich blízkými, potkávat, posouvat je k jejich cílům a především k vyšší životní úrovni. Chci, aby si na mě ukazovali a říkali ostatním: „To je on, ze začátku na mě byl sice přísný, ale i díky tomu jsem dnes finančně zajištěný.“

Za poslední kvartál jste měl skvělý osobní výkon (5 984 BJ), čím to je? Co je klíčem k vašemu úspěchu?
Historicky to pro mě byl zatím nejlepší kvartál. Z pohledu obchodních aktivit, jako je domlouvání schůzek, analýzy, poradenství, servis, nábor atd., se mi pravidelně daří držet „plný diář”. Nesnášel bych pocit, kdybych v pátek večer zjistil, že další týden mám „volná okna“. Vše ostatní má na starost moje asistentka. Spoustu let jsem ji neměl a dnes vůbec nechápu, jak jsem to bez ní mohl zvládat – za což jí moc děkuji.

Na druhou stranu bych ten poslední kvartál nepřeceňoval, rezervy rozhodně jsou a velké. Když vidím, jaký výkon lze psát, tak si mj. uvědomuji, že ani zdaleka nevyužívám potenciál všech servisních kanálů, které centrála nabízí… a to nemluvím o potenciálu samotného trhu. Prostor pro růst rozhodně je a dlouho bude!

Máte rodinu, dle našeho tajného zdroje se stíháte věnovat i koníčkům. Jak to všechno zvládáte skloubit?
Mým největším koníčkem je právě rodina. Moje manželka by vám řekla, že pracuji nepřetržitě, ale hlavně o víkendu se snažím všechen čas trávit s rodinou. Pokud zrovna nefandíme Matějovi na fotbale nebo Viktorce na soutěži mažoretek, chodíme na výlety či zvelebujeme domeček. Mým každodenním rituálem jsou procházky se psy. Je to skvělý relax a zároveň čas být sám se sebou a svými myšlenkami. Také to člověka udržuje v kondici.

 

Co vás motivuje jít dál?
Obrovskou motivací pro mě je a vždy bude rodina. Prožívat s nimi chvíle podobné těm, které jsme zažili v Barceloně, mít na to dostatek financí a především času. Nechci zůstat stát na místě, chci být mezi top profíky v Partners i v ČR a poskytovat lidem skutečně hodnotnou službu. Ať už prostřednictvím mě samotného, nebo mého obchodního týmu a jeho back-officu. Současně je pro mě důležité, aby každý v týmu vydělával nadstandardní peníze a mohl si i on plnit své sny.

Věděl jste, že Tomáš Hummel něco chystá? Jak jste si to užili?
Neměl jsem vůbec tušení, bylo to obrovské překvapení a tímto mu ještě jednou moc děkuji! Celý víkend byl fantastický. Stihli jsme toho hodně – chrám Sagrada Familia, mořské akvárium, magická fontána, Park Güell. A hlavně! Od malička jsem velký fanda FC Barcelona a zažít atmosféru na Nou Campu, byl pro mě velký sen. Nedělní utkání FC Barcelona vs. Atlético Madrid pro mě bylo tou třešničkou na dortu.

Vymýšlí Tomáš podobné motivační odměny často?
Určitě, na tohle je Tomáš skvělý a dobrou práci umí ocenit.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: