Výroční konference Jitky Lucbauerové: Posunete svoje hranice, posunete svoji mysl

Markéta Daxnerová | 1. 3. 2018 | Vstoupit do diskuze

Dvoudenní výroční konference partnerství Jitky Lucbauerové se letos konala 10. a 11. února v elegantním čtyřhvězdičkovém hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové. Na účastníky z řad manažerů, VIP poradců i nováčků čekal program na mírů, ve kterém nechybělo vyhlašování výsledků za rok 2017, ani bohatý raut s mezinárodní kuchyní.

Výroční konference Jitky Lucbauerové: Posunete svoje hranice, posunete svoji mysl

Celá konference se odehrála v duchu motta „Posunete svoje hranice, posunete svoji mysl.“ O tom, jak posouvala a posouvá své hranice, se podělila i sama Jitka Lucbauerová. V části Post Infa věnovanému nováčkům představila během dvou hodin svůj osobní příběh a cestu k pozici Partnera. Přiznala, že nebyla vždy jednoduchá a musela na ní překonat řadu překážek. Nikdy se ale nenechala odradit a šla si za svým.

„Pokud chcete být úspěšní, musíte věci dělat jinak než ostatní. Důležité je také nastavení mysli. Například sebevědomí je nastavené vnitřním postojem. Nezaměřuji se na problém, ale dávám pozornost tomu, jaké to bude, až to bude vyřešené,“ prozradila mimo jiné Jitka a dodala, že nesmírně důležitá je také vytrvalost a vědomí cílů. Pokud je nemáte, nemáte své PROČ.

Příklady táhnou

V části konference věnované strukturálnímu byznysu se o své osobní příběhy budování kariéry s Partners podělili Jitka Frolíková (M2), Lukáš Dont (M3), a Petr Douša (M3). V odpoledním části vystoupil Senior Director Michal Krejčí, který hovořil na téma Budování úspěšného byznysu. „Michalovo vystoupení bylo dokonale vyvážené. Nebylo jen o motivaci nebo naopak jen o číslech. Zkrátka a dobře, ani minuta nazbyt, vše stručné, jasné…,“ ocenil Lukáš Dont.

VIP Consultanti si vyslechli Tomáše Zahálku s tématem Sebevědomí v jednorázových investicích a také Zdeňka Hroma (M3) s tipy, jak na profesionální portfolio za 15 minut. A odpoledne ani zde nechyběly osobní příběhy. Vystoupili s nimi Dana Míchalová (VIP C IX) a Martin Jedlička (VIP C IX).

„Tomáš Zahálka ukazoval vše na příkladech a příbězích. Z jeho vystoupení mám zapsaných spoustu poznámek. Vše, co řekl je v praxi perfektně využitelné. Martin Jedlička byl zase velice vtipný a ukázal, jak se byznysem dá bavit.,“ komentovala program VIP Consultantka Monika Hrabánková.

Markéta Kuličková, rovněž VIP Consultantka, zase ocenila vystoupení Dany Míchalové, a to jak umí skloubit práci a rodinu, perfektně servisovat klienty a spolupracovat s asistentkami. „Když jsem přišla do Partners, chtěla jsem být jako Dana. Je to můj vzor,“ prohlásila.

Lámaly se rekordy

Jak už bývá zvykem na podobných akcích, sobotní večer patří vyhlašování a povyšování nejúspěšnějších osobností. Role moderátorů se tentokrát ujali Jitka Lucbauerová a Zdeněk Hrom. K nejzajímavějším bodům patřilo jmenování do Síně rekordů partnerství Jitky Lucbauerové. „Nestává se každý rok, aby se měnily historicky nejlepší výsledky. V roce 2017 se to povedlo,“ ocenila Jitka. Šek na 20 tisíc korun a večeři s Jitkou Lucbauerovou si odnesla Petra Marková (D1) za 16 499 BJ, historicky nejvyšší výkon na pozici M3. A stejná odměna čekala i na Martina Jedličku za historicky nejvyšší osobní výkon poradce, 3920 BJ.

Že v Partners vládnou dobré vztahy, týmová spolupráce a přátelská atmosféra potvrdila mimo jiné i videa natočená spolupracovníky Lukáše Donta k jeho jmenování na pozici M3 a Petry Markové na pozici D1. Gratulujeme!

Povyšováním ale večer nekončil. Na účastníky čekal bohatý raut v duchu překračování hranic. Mohli si vychutnat kuchyni čtyř zemí – Španělska, Thajska, Itálie a Velké Británie. Pro ty které nezmohlo dobré jídlo a neformální rozhovory, byla připravená od 23 hodin diskotéka. A prý stála opravdu za to!

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: