Post Info ve velkém stylu aneb podpora budovatelů je klíčová

Markéta Daxnerová | 22. 1. 2018 | Vstoupit do diskuze

Vytvořit motivační a zároveň příjemné a inspirativní prostředí. To byl jeden z hlavních cílů velkého Post Infa partnerství Petra Kroupy, Jitky Lucbauerové a ředitelství Jana Hárovníka, Davida Kundrta a bratrů Frantíkových. Sešlo se na něm 320 spolupracovníků, z toho osm desítek představovali nováčci. V sečském hotelu Jezerka tak bylo 13. a 14. ledna cítit budovatelské nadšení a chuť do práce na každém kroku.

Post Info ve velkém stylu aneb podpora budovatelů je klíčová

„Dohodli jsme se dvě partnerství a dvě ředitelství, že uděláme společný výkop roku a zaměříme se na to, co dělá náš byznys byznysem – vytvoření motivačního prostředí a podporu strukturálních budovatelů. Proto jsme se rozhodli, že společně uděláme velké Post Info s výbornou atmosférou podporující nábor a získání nových spolupracovníků pro naše myšlení a podnikání. A musím říci, že se nám to vcelku podařilo, protože tady máme 80 úplně nových lidí,“ líčil pozadí akce v luxusním hotelu Jezerka na Seči její leader Petr Kroupa a dodal, že pro něj osobně je důležité, aby nováčci poznali nejlepší lidi v oboru a pochopili naši filosofii a know-how a aby zjistili, že fungujeme v perspektivním a prestižním oboru a zakládáme si na dobrých vztazích a přátelské atmosféře.

info

Důležitost vytvoření prostředí, kde lidé vidí, že v Partners byznys myslíme vážně, a naším prostřednictvím je možné naplnit své sny a dosáhnout úspěchu vyzdvihla i Jitka Lucbauerová. Dále doplnila, že vrcholem dvoudenní akce za účasti top inspirativních osobností jakou jsou mimo jiné David Kundrt, Jan Pummer, nebo Martin Frantík bude zejména sobotní večer, kdy při vyhlašování, budou mít prostor ti nejlepší a později v neformální části akce dojde na sdílení zkušeností a vzájemnou inspiraci.

Nováčci jsou stále lepší

Jedním ze školitelů velkého Post Infa a ostříleným matadorem Partners byl i Director Tomáš Gross, který se věnoval právě nováčkům a jejich úroveň si velmi pochvaloval.Musím říci, že jsou čím dál tím lepší. Jsou to zralejší a zajímavější lidé, mají lepší podnikatelské myšlení, jsou lépe nastavení.  Není to samozřejmě plošně, ale obecně se kvalita nováčků zvedá, což dokazuje větší zkušenost a lepší práci vedoucích.“

A jak hodnotil své nové spolupracovníky? „Jsou snaživí, mají nápady, nemají s ničím problém, a přestože se potýkají s nováčkovskými obavami, tak do toho jdou a snad ukáží, že je nic nezastaví.“

gross

Na svého nováčka Ladislava Foltýna, který se i přes své krátké působení v Partners, nebál poskytnout JsmePartners rozhovor (najdete ho na konci článku), byl pyšný i jeho vedoucí Jan Hofbauer (Senior Consultant II). „Líbí se mi, už jenom to, že se nebál a zvednul ruku, byť nevěděl, do čeho jde. To je jedna z vlastností, která je velmi užitečná a dnes u mladých lidí vzácná. Od Ládi si tedy slibuji  proaktivitu a rozhodně, že si tady u nás splní sny a kariéru.“

Budování spojuje

Velké Post Info nebylo ale jen o nováčcích. Na své si přišli i zkušeni manažeři. Senior Manager Petr Douša ocenil, že se setkalo tolik lidí na jednom místě, protože tak velká akce už dlouho nebyla. A líbilo se mu i zaměření setkání čistě na budování týmu a nábor, což coby společný prvek mezi účastníky podle něj podporuje větší sounáležitost než na klasickém „víkenďáku“.

„Je super, že se tady potkaly struktury, které se běžně nepotkávají a mohou sdílet své know-how. Myslím si, že „Frantíci“ mají hodně dobré způsoby, jak přivádět lidi do firmy. Zaujalo mě zejména, jak pracují s mladými lidmi z vysokých škol,“ uvedl pro změnu Jiří Dvořák (VIP Consultant I).

Janu Hufbauerovi se líbilo, že úroveň a atmosféra akcí Partners neustále graduje. „Dnes už jen díky osobnostem a širšímu složení je setkání ještě inspirativnější než obvykle, takže jsem nadšený.“

Petra Marková je nová D1

Vrcholem sobotního večera bylo vyhlašování a povyšování nejúspěšnějších osobností. Role moderátora se zhostil sám Petr Kroupa a za asistence Jitky Lucbauerové postupně vyhlásil nejlepším obchodníkem Luboše Nováka, nej M1 Marcelu Anderlovou, nej M2 Jana Zvaru, nej M3 Martina Frantíka a nej D1 Davida Kundrta. Nezapomnělo se ani na nejrůstovější manažery a zlatým hřebem bylo bezpochyby jmenování Petry Markové na ředitelskou pozici.

Markova

Jitka Lucbauerová ocenila Petřinu energii, nadšení, vytrvalost a v neposlední řadě schopnost budovat vztahy a motivovat lidi. Spolu s větou, jsem na ní hrdá, ji pak předala kromě kytice růží a pohárů i poukaz na týdenní dovolenou v Provence.

V dojemném závěru pak Petra poděkovala svým spolupracovníkům za podporu a slíbila, že to v únoru společně pořádně oslaví.

Rozhovor s nováčkem Ladislavem Foltýnem

Foltyn

Na hodnocení akce, která je pro nováčky, jsme se museli zeptat i jednoho z nich. A vysvědčení velkému Post Infu Ladislav Foltýn vystavil skvělé. Spolupráci s Partners si dovede představit a dost možná v něm máme i budoucího Partnera.

Jak jste s Partners seznámil?
Zavolal mi Jan Hofbauer, který na mě dostal kontakt od mého a kamaráda ze základky, který docházel na vysoké škole na jeho seminář o finanční gramotnosti. Honza mi zavolal, domluvili jsme si schůzku, pak druhou schůzku, na té jsme ve čtvrtek domluvili na vzájemné spolupráci a dnes už jsem tady.

A jak se vám tu líbí? Jak celou akci hodnotíte?
Líbí se mi tu moc. Hotel je hezký, prostředí a lidi jsou fajn. Kvalita školení je vysoká. Jsou tedy náročná a dlouhá a je jich hodně za sebou, ale aspoň se hodně dozvíme. A filozofie Partners? Ta mě hodně oslovila.

Takže si dovedete představit svoji kariéru spjatou s Partners?
Určitě. Doufám v to.

Kam byste to chtěl v Partners dotáhnout?
Na Partnera (smích). Když vím, že je využito jen 10 % trhu, tak je tu pořád hodně šancí, jak toho dosáhnout.

Co na vaše kariérové rozhodnutí říká vaše rodina?
Mamka pracuje v pojišťovnictví, takže jsem se s ní radil a řekla mi, ať to zkusím a utvořím si svůj názor. Podporuje mě a oba rodiče věří, že bych mohl v Partners něco dokázat.

Co jste vlastně doteď dělal? Studujete?
Dostudoval jsem. Udělal jsem maturitu a pak jsem se zaměřil na investování. Takže jsem se ve financích pohyboval, ale především v oblasti investic a hlavně kryptoměň. Ty jsou takovým mým koníčkem a vlastně i současným zdrojem obživy.

Kdo vás inspiruje v životě, v kariéře?
Vyloženě vzor nemám. Ale kdo mě učil, jak mluvit s lidmi, dobře se vyjadřovat, chodit slušně oblečený, zkrátka a dobře, jak by se mělo žít, tak to byli rodiče, jak mamka, tak taťka. A správnou filozofii do života mi dával i strejda.

Co děláte ve volném čase?
Jak jsem říkal, zabývám se kryptoměnou. Takže to mi zabralo hodně času, abych o tom něco věděl a předešel případné ztrátě. Ale baví mě i trávit večery s kamarády a přítelkyní.

 

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: